Televizor Samsung 48JU6410 LED Smart 4K Ultra HD

Continuam seria recenziilor dedicate televizoarelor 4K, de aceasta data cu un model lansat in 2015 de Samsung – Samsung 48JU6410. Incepem prin a specifica, pe scurt, ce presupune un model 4K. Samsung UHD le propune consumatorilor o rezolutie net superioara celei Full HD (de 4 ori mai mare), la pachet cu un set de culori realiste si vibrante.

La o prima vedere, Samsung 48JU6410 atrage potentialii cumparatori printr-un design modern, placut si dotari de ultima generatie. In plus, acesta nu se lasa mai prejos nici atunci cand e sa facem referire la calitatea imaginii (4K), precum si a functiilor smart disponibile prin intermediul telecomenzii. Asadar, un televizor gata oricand sa incante privirea celor care vor sa fie la curent cu tot ceea ce e nou pe piata.

Pretul cerut in schimbul sau este unul corect, raportandu-ne direct la ceea ce poate face pentru noi, Samsung 48JU6410 fiind clasat deasupra televizoarelor UHD lansate de Samsung in cadrul gamei entry level.

Televizorul Samsung 48JU6410 se bucura de un design extrem de reusit. Nu exageram cu nimic atunci cand afirmam ca acesta este capabil sa schimbe de unul singur aspectul sufrageriei dumneavoastra. Sau al oricarei incaperi unde doriti sa il instalati. Avem in fata noastra un model slim. Carcasa protectoare este de culoare argintie, in timp ce finisajele metalice si suportul plat nu fac nimic altceva decat sa creioneze liniile in care ne-am astepta sa fie construit un televizor de calitate.

Diagonala ecranului masoara 121 cm (sau 48″), fiind o idee mai mare decat cea intalnita in cazul modelelor din clasa entry level (101 cm). Emisiunile preferate, filmele sau competitiile sportive pot fi urmarite acum pe un ecran de rezolutie nativa 3840 x 2160 px.

Indicele PQI de 900 listat in specificatii presupune dotarea televizorului Samsung 48JU6410 cu tehnologii superioare de prelucrare a imaginii. Micro Dimming Pro, HD Upscaling si Auto Motion Plus conlucreaza pentru a ne oferi in mod constant un continut de calitate, fara acele momente de blur in timpul miscarii sau un contrast nesatisfacator.

Platforma smart este tinuta in picioare de un procesor performant (cu patru nuclee), care ajuta mult si pe partea de multitasking. Navigarea printre meniuri este fluida, fara intarzieri mari, ca de altfel mai toate operatiunile ce pot fi dirijate cu ajutorul telecomenzii. Apelurile video Skype, dar si accesul rapid la retelele de socializare, sunt posibile gratie modulului Wi-Fi integrat. Conectivitatea este acoperita din toate punctele de vedere, motiv pentru care va invitam sa luati in calcul acest model pentru o achizitie viitoare!

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo