Cuptor cu microunde Heinner HMW-20MB

Cuptorul cu microunde Heinner HMW 20MB este o solutie deosebita pentru orice bucatarie, iar acest lucru are 3 motivatii foarte serioase: aspectul, functionalitatea si pretul.

Aspectul

Imediat ce descoperi acest cuptor, iti dai seama ca este diferit. Spre deosebire de alte cuptoare, care sunt, de cele mai multe ori, albe, Heinner HMW 20MB este negru. Acest lucru ii confera o eleganta deosebita si il recomanda pentru bucatariile futuriste si elegante. Nu doar aceste bucatarii se pot bucura de el insa, fiind ideal si pentru locurile clasice, deoarece ofera cateva linii de modern.
Micile insertii de alb si de argintiu de pe butoane si de pe usa, il fac sa nu fie un cuptor monoton si sa fie foarte placut la vedere. Greutatea cuptorului este de 10.5 kg, asadar, poate fi mutat cu usurinta peste tot prin bucatarie si in acelasi timp, este foarte stabil.

Functionalitatea

Heinner HMW 20 MB este un cuptor cu microunde cu caracteristici generale clasice. Capacitatea sa este de 20 de litri, asadar, vei putea incalzi mancare pentru toata familia, fara prea mari eforturi.
Si puterea este una suficient de mare, cei 700 W putand sa incalzeasca sau sa dezghete pe 6 nivele de putere.
Heinner HMW-20MB este dotat cu un timer, care te ajuta sa setezi cu usurinta timpul de incalzire pe care il doresti pentru preparatele tale, dar si cu un semnal sonor, care te avertizeaza ca programul este gata. In felul acesta nu vei uita de preparate si le vei putea consuma la o temperatura optima.

Pretul

Desi aspectul acestui cuptor cu microunde ar putea sa te duca cu gandul la un pret mare, din fericire, pretul lui Heinner HMW 20 MB este unul mic, fiind destinat celor cu un buget redus.
Heinner HMW 20MB este, asadar, o solutie eficienta pentru orice bucatarie si in ciuda faptului ca este ieftin, nu reprezinta o solutie de compromis, ci una deosebit de eleganta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

inTesTe.ro
Logo