Frigider Beko RDNE505E20DZX, NeoFrost

Bucataria reprezinta una dintre principalele incaperi ale unei locuinte, fiind frecventata des de membrii familiei, care, negresit, vor lua micul dejun, pranzul sau cina, respectand astfel criteriile unui stil de viata sanatos. Si cum confortul nostru este redat de foarte multi ani incoace de aparatele electrocasnice, consideram ca frigiderul constituie, poate, elementul cheie de care trebuie sa tinem cont in amenajarea bucatariei. Avem in acest sens o recomandare potrivita pentru toate gusturile, si anume noul frigider Beko RDNE505E20DZX!

Inainte de toate, frigiderul lansat de producatorul turc reprezinta o solutie excelenta pentru persoanele care sunt de parere ca o combina frigorifica ar ocupa prea mult spatiu in apartament. Sau casa, dupa caz. Un frigider cu 2 usi, practic si functional, ce va satisface cu siguranta segmentul de consumatori anterior amintit.

Recomandam achizitionarea frigiderului cu 2 usi Beko RDNE505E20DZX din punct de vedere functional, luand in seama in acelasi timp partea de design. Este important, daca nu esential, ca bucatariile moderne sa vina la pachet cu un set de aparate electrocasnice despre care sa putem afirma ca arata foarte bine si ca se pot integra cu succes in peisaj. Inoxul folosit la fabricarea acestui aparat frigorific denota eleganta, ca de altfel si liniile in care a fost “desenat” de inginerii Beko.

Spatiul pe care ni-l pune la dispozitie modelul de frigider propus spre recenzie reprezinta, iarasi, un plus major. Capacitate totala de 446 litri, din care 103 litri pentru congelator si 343 litri frigiderul propriu-zis. Puteti depozita aici o cantitate importanta de alimente, gratie celor 4 rafturi cu care a fost prevazut. Sticlele de lapte, suc, conservele, etc vor fi depozitate in cele 3 suporturi cu care au fost dotate usile. Primiti inclusiv si o tava pentru gheata!

Tehnologia NeoFrost, prezenta in cadrul frigiderului Beko RDNE505E20DZX, ne va ajuta enorm sa pastram in conditii ideale fructele si legumele pentru mai mult timp. Tot pe acest palier gasim si functia ionizare, care nu lasa loc bacteriilor si microorganismelor, impreuna cu filtrul anti-miros. Igiena este mentinuta fara probleme prin intermediul acestei din urma caracteristici. Pentru a nu va expune anumitor riscuri, Beko a dotat dispozitivul cu functia Buzzer, care ne va atentiona de fiecare data cand usa nu a fost inchisa complet.

In final, consumul redus de energie al frigiderului Beko RDNE505E20DZX (clasa energetica A+), precum si controlul digital disponibil, sunt alte doua specificatii ce nu ar trebui sa lipseasca din portofoliul unui aparat electrocasnic prezent pe piata romaneasca la un pret decent, aflat sub garantie timp de 2 + 3 ani oferiti de Beko in perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2016, la aparatele electrocasnice.

Faceti cunostinta cu noua tehnologie de la Beko - NeoFrost

NeoFrost asigura cele mai bune conditii de conservare pentru o perioada de 3 ori mai mare. Beko RDNE505E20DZX

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

inTesTe.ro
Logo