Masina de spalat rufe Gorenje W8544NI

Avem nevoie de tehnologie, pentru ca traim intr-o societate in care totul se misca mult mai rapid decat o facea odinioara si necesitatile sunt din ce in ce mai mari. Din acest motiv, o masina de spalat eficienta, care poate sa spele hainele in cel mai scurt timp, sa nu fie zgomotoasa si sa arate si foarte bine, este indispensabila oricarei case.
Gorenje W8544NI reuseste sa indeplineasca fiecare dintre aceste conditii, ba chiar mai mult. Este o masina de spalat performanta, care ofera un aspect placut si futurist si care isi gaseste cu usurinta locul in baie sau in bucatarie, datorita dimensiunilor standard pe care le are.
Primul lucru care te atrage la Gorenje W8544NI este aspectul. Pe cat este de simplu, pe atat este de atractiv. Este o masina de spalat alba, cu o cuva neagra, ceea ce ii da un contrast foarte placut si o introduce cu usurinta in orice incapere.
Dotarile sunt cele care impresioneaza insa, iar Gorenje W8544NI este o masina de spalat foarte bine dotata.

Care sunt elementele prin care atrage aceasta masina de spalat?

Tehnologia si-a pus amprenta asupra masinii, asadar, utilizatorul se va putea bucura de un afisaj LCD care ofera informatii care mai de care mai interesante si de solutii inovatoare prin care consumul de apa si de energie este foarte mic.
Eficienta este o caracteristica definitorie atunci cand vorbim despre Gorenje W8544NI. Clasa de eficienta energetica este A++++ iar clasa de eficienta la centrifugare este C. Asta inseamna un consum de apa de doar 10309 litri pe an si un consum de energie de 0.77 kwh.

Este o masina eficienta si atunci cand vine vorba despre incarcare, deoarece are o capacitate de 8 kg, ceea ce iti permite sa speli mai rar si mai mult.
Vei descoperi nu mai putin de 23 de programe, dintre care se evidentiaza programul rapid, de doar 17 minute, programul de extra clatire sau programele destinate anumitor tipuri de materiale, cum este programul pentru bumbac, programul pentru lana sau programul pentru haine sintetice.

Gorenje W8544NI este o masina de spalat sigura, deoarece cei de la Gorenje au acordat o atentie sporita sigurantei. Astfel, aceasta detecteaza automat cantitatea de haine ce urmeaza a fi spalate, are diverse filtre pentru auto curatare si pentru controlul supraincalzirii si dispune de sisteme de siguranta impotriva copiilor, impotriva inundatiilor sau impotriva spumei.
Cu un nivel de zgomot de doar 70 decibeli la centrifugare, tehnologii moderne si un aspect interesant, Gorenje W8544NI este o optiune serioasa pentru cei care isi doresc o schimbare in casa.

1 Comment
  1. Buna! Masina de spalat din video nu e modelul la care s- a facut review….

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

inTesTe.ro
Logo