Startul reducerilor de Paste – Discount Days la FLANCO

Anul acesta Pastele vine un pic mai devreme, mai exact pe 12 Aprilie si gata ca deja incep sa apara ofertele si reducerile menite sa atraga noi clienti prin magazine. De data aceasta Flanco a tinut sa fie inainte cu un pas fata de Emag si unul in spate fata de F64 (aceastia deruland deja campania Prinde Reducerile de Paste). Discount Days este o campanie in care Flanco a inclus produse din categoriile TV – Audio, Foto, Telefoane si Tablete, Computere & Gaming, Incorporabile, Electrocasnice mari si mici, ce sa mai, mai toata gama lor de produse, desfasurata in perioada 3-6 Aprilie.

Am studiat si noi oferta lor si ne-au sarit in ochii, inca de la inceput, cateva produse interesante ce le recomandam si diferentele fata de ultimii ani.

Pentru inceputul de an, clientii au dat dovada de un interes crescut fata de categoria televizoarelor, acestia cautand un raport bun calitate pret, o diagonala marita fata de perioada anterioara si cele mai bune oferte pentru aceasta categorie.

Daca si tu faci parte din categoria de clientii de mai sus iata de surprize ti-a pregatit FLANCO:

– Televizor Philips 47PFS7109/12 Smart TV 3D LED, 119 cm, Full HD redus cu 1200 lei.
– Samsung 40H6670 Smart TV 3D LED cu o reducere de 1000 lei.
– Alege Philips 65PUS9109/12 Smart TV 3D LED, 165 cm, Ultra HD 4K si vei plati in aceasta perioada cu 9500 lei mai putin.
Reducerile telefoanelor si tabletelor, nu ne-au impresionat asa de mult, acestea avand discounturi asa cum ne-am obisnuit deja (vezi oferta completa pentru telefoane si tablete aici).
Analizand oferta, plimbandu-ne dintr-un tab in altul, iata ca ajungem si in categoriile de electrocasnice mari si electrocasnice mici, iar dupa doar cateva momente ne dam seama ca aici au aplicat o alta politica. Nu s-au taiat asa de mult preturile, electrocasnicele fiind o categorie inca destul de cautata, insa iti va fi foarte usor sa gasesti ceea ce cauti pentru ca oferta include o multime produse. De la masini de spalat la aragazuri, de la roboti de bucatarie la aere conditionate.
Spor la alegerea produsului ce ti-l doresti in aceasta perioada!
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

inTesTe.ro
Logo