Televizorul propus astazi spre recenzie este LG 55EG9109V, un model capabil sa ofere imagini de cea mai buna calitate si care inglobeaza tehnologii intalnite si in urmatoarea generatie lansata de catre compania sud-coreeana.

Ca design, acesta impresioneaza prin linii deosebite, avand partea superioara foarte subtire, cu o rama de dimensiuni nesemnificative, in timp ce standul pe care se afla este unul ceva mai consistent. Astfel, se asigura o stabilitate superioara, in caz ca doriti sa instalati televizorul direct pe mobilier, si nu direct pe perete. Suportul, desi vizibil mai gros decat ceea ce intalnim in plan opus, este relativ mic in comparatie cu trendul actual in materie de standuri TV.

In general, televizoarele OLED exceleaza in camerele intunecate, iar LG 55EG9109V nu reprezinta o exceptie din acest punct de vedere. Nuanta de negru este cea mai buna datorita pixelilor auto-iluminati.

Televizorul curbat LG 55EG9109V este cu siguranta peste vechiul LG EC9300 la nivel de performante, iar specialistii ne recomanda sa il instalam intr-o camera incapatoare pentru a ne bucura la maximum de ceea ce ne ofera. In living, spre exemplu, daca nu dispuneti de un dormitor generos ca dimensiuni. Unghiul de vizibilitate este de 178 de grade, cu alte cuvinte poate fi urmarit in conditii optime din orice loc a camerei.

Cele mai importante faze ale unui meci de fotbal sau scenele dinamice din filme sunt redate cu acuratete, fara ca imaginea sa inghete la un moment dat (un dezavantaj al televizoarelor de proasta calitate). Producatorul a inclus in acest sens, pe langa telecomanda (Smart Touch Remote), manual de utilizare, si 2 perechi de ochelari 3D.

Calitatea sunetului oferit de LG 55EG9109V este una multumitoare, in nota altor modele existente pe piata. Din pacate, fara un sistem audio performant, nu veti putea savura filmele ca intr-o sala de cinematograf. Sunetul este decent, intr-adevar, dar lipsit de bass, in pofida tehnologiilor folosite: 3D Sound, Smart Sound Mode.

Conform specificatiilor oferite de catre producator, televizorul curbat LG 55EG9109V a fost prevazut cu un pachet complet in ceea ce priveste conectivitatea: Wi-Fi integrat, Slot CI, RF In, SCART, USB 2.0, porturi HDMI, minijack casti, s.a.

WebOS 2.0 este platforma de care se foloseste acest smart TV, introdusa cu 2 ani in urma cu ocazia lansarii modelului LG 55EC9300. Fiind vorba totusi despre un model nou, este bine de semnalat si existenta unor actualizari care transforma versiunea curenta intr-una superioara. Performantele platformei sunt livrate de un procesor dual-core, utilizatorii avand posibilitatea de a-si organiza aplicatiile dupa bunul plac. Navigarea pe Internet se realizeaza prin intermediul unui browser rapid.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo