Aragaz Gorenje GN51101AX

User Rating: Be the first one!

Daca aragazul dvs. da semne de functionare defectuoasa sau este urat din punct de vedere estetic, poate ca ar fi momentul sa faceti o schimbare. Intrucat Black Friday se apropie din ce in ce mai mult, venim in intampinarea dvs. cu o alternativa: aragazul Gorenje GN51101AX.
Gorenje este cel mai mare producator de electrocasnice din Slovenia. Pe plan mondial, acest brand detine 4% din market share. Fiind fondata in 1950, compania a cunoscut o dezvoltare continua pana in momentul de fata. Desi numele poate nu este sonor, produsele Gorenje se autorecomanda prin calitate si durata de viata. Gorenje Group include 83 de companii dintre care 59 sunt localizate in afara Sloveniei.

Aragazul Gorenje GN51101AX beneficiaza de garantie pentru 24 de luni. Spre deosebire de alte produse din aceasta categorie, raportul dintre calitate si pret este in avantajul cumparatorului.
Ca specificatii generale, atat aragazul cat si cuptorul sunt alimentate pe gaz. Produsul este dotat si cu un dispozitiv de siguranta in cadrul cuptorului, tocmai pentru a nu permite accesul copiilor si pentru a-i preveni pe acestia de la a se rani. Aprinderea se face in mod traditional, de la bricheta sau vesnica cutie de chibrituri.
In ceea ce priveste echiparea acestui aragaz, usa este prevazuta cu sticla dubla, capacul este metalic, plita continand 4 arzatoare.

Cel mai mic dintre acestea, Eco Email, are un diametru de 5.5 cm si este amplasat in stanga fata, consumul sau fiind de doar 1 kilovat. Arzatoarele din stanga spate respectiv dreapta fata sunt de diametru normal (7.5 cm) si consuma 1.75 kilovati. Cel mai mare dintre ele, arzatorul din dreapta spate are un diametru de 10 cm, consumul acestuia fiind de 2.7 kilovati.
Produsul vine echipat si cu tava, gratar cromat si sertar interior pentru depozitarea vaselor. Din nefericire, acest produs nu beneficiaza de iluminare in cadrul cuptorului, ceea ce ar putea fi considerat un dezavantaj.

Avand o inaltime de 85 cm, o lungime de 50 cm si o latime de 60 cm, acest aragaz nu este tocmai mare sau greu de amplasat intr-o bucatarie mica. Greutatea este de doar 40 kg, deci poate fi manevrat usor de catre aproape oricine atunci cand se curata spatiul din jurul sau. Culoarea argintie de tip inox se potriveste cu orice mobilier de bucatarie.
Durata de viata a produselor Gorenje variaza intre 5 si 15 ani, in functie de utilizare si intretinere. Daca considerati acest produs drept o investitie pe termen lung, din punctul nostru de vedere aceasta este cea mai buna optiune pe care o aveti la dispozitie in momentul de fata.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo