Aspirator Electrolux UltraEnergica ZS325

User Rating: Be the first one!

Aspiratorul Electrolux UltraEnergica ZS325 este altfel decat tot ceea ce ai avut pana acum, atat din punct de vedere al aspectului, care este ergonomic si placut, cat si din punct de vedere al functionalitatii. Poate fi folosit cu usurinta cu o singura mana, nu ocupa mult spatiu si este foarte eficient.

Cum arata Electrolux UltraEnergica ZS325

Vei descoperi un aspirator vertical, cu o culoare deosebita, apropiata de ciocolatiu. Greutatea sa este de doar 4.6 kg, asadar, vei putea sa il porti cu usurinta peste tot. Poti sa il folosesti pentru aspirat covoare sau pentru aspirat in masina, deoarece permite acest lucru fara niciun fel de probleme. Inaltimea sa este de 1230 de centimetri, asadar zilele de curatenie vor fi facute din picioare, deci intr-un mod cat se poate de comod.
Aspiratorul are un cablu lung de 6 metri, care permite aspirarea unei suprafete de pana la 8 m2.

Care sunt lucrurile cu care UltraEnergica ZS325 iese in evidenta?

Aspiratorul Electrolux Ultra Energica ZS325 dispune de cateva functii si accesorii care il recomanda in detrimentul altor aspiratoare. Unul dintre aceste accesorii este duza Parketto, care este proiectata special pentru a curata suprafetele si pardoselile dure. Aceasta nu zgarie parchetul si cu toate astea il curata extrem de bine si eficient. Desi este vertical, UltraEnergica ZS325 are puterea unui aspirator obisnuit si reuseste sa aspire in profunzime orice suprafata.

Datorita functionalitatii 360 de grade FlexPro System, acest aspirator iti ofera posibilitatea sa cureti orice suprafata, fara niciun fel de efort. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi accesoriul potrivit si sa cureti in toata casa intr-un timp extrem de scurt.
Aspirarea se face in mod uscat iar puterea UltraEnergica ZS325 este de 1000 W. Vei putea aspira fara probleme o suprafata foarte mare, deoarece capacitatea de colectare a aspiratorului este de 1.5 litri.
Cu o greutate mica, un design placut si o eficienta maxima atat pe suprafete dure, cat si pe suprafete moi, aspiratorul celor de la Electrolux este o alegere perfecta pentru utilizatorii casnici care isi doresc eficienta si rapiditate in curatenie.

8.5 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Aspirator Electrolux UltraEnergica ZS325

Calitate / Pret
8
Performanta
8.5
Design
9
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo