Casti audio Pioneer HDJ-1500-S

User Rating: Be the first one!

Muzica este o componenta a vietii care nu trebuie sa ne lipseasca, deoarece ne ofera relaxare, buna dispozitie si o modalitate excelenta de petrecere a timpului liber. Daca tot ascultam muzica, de ce sa nu o ascultam la o calitate extrem de buna?
Castile Pioneer HDJ-1500-S garanteaza un sunet clar si puternic si pot fi folosite atat pentru ascultarea muzicii, cat si pentru filme sau jocuri. De asemenea, sunt ideale pentru profesionistii care fac muzica, deoarece sunt casti profesionale si sunetul este unul perfect.
Este adevarat, Pioneer HDJ-1500-S sunt destul de costisitoare, insa daca esti cu adevarat pasionat de sunete de calitate, efortul financiar nu este unul urias.

Aspectul castilor Pioneer HDJ-1500-S

Primul lucru care atrage la aceste casti este constructia. Sunt realizate cu componente de o calitate foarte buna, care ajuta la furnizarea unui sunet perfect si la echilibru pe intregul spectru al frecventelor. Datorita Design-ului, sunetul de fundal este redus in asa fel incat sunetul ascultat sa fie foarte curat si foarte bine definit, chiar si in zona sunetelor joase si medii.
Eleganta este cuvantul de ordine atunci cand vorbim despre aceste casti. Cupele mari arata foarte bine si contribuie serios la calitatea pe care o genereaza aceste casti. Cupele sunt si foarte confortabile, asigurand o etansare foarte buna in jurul urechii. Spuma care ia contact direct cu urechea este cu memorie si fixeaza foarte bine casca, eliminand orice urma de sunet de pe fundal.
Castile sunt negre cu nuante de argintiu si ofera un aspect modern si futurist.

Sunetul castilor Pioneer HDJ-1500-S

Datorita constructiei deosebite, castile Pioneer HDJ-1500-S au un sunet impecabil. Acesta este furnizat datorita difuzoarelor de 50 mm bobinate cu sarma de aluminiu placata cu cupru, datorita magnetilor mari si a diafragmei de 38 de micrometri grosime. Astfel, bassul dispune de un control mult mai mare si produce un raspuns foarte rapid.
Desi sunt cu fir, lungimea acestuia este de 1.2 metri, suficient de mare pentru a oferi confort maxim. Frecventa de raspuns pe care o ofera aceste casti este intre 5 si 30 000 de Hz.

Pioneer HDJ-1500-S pot fi folosite de orice pasionat de muzica, fie ca este un simplu utilizator, sau un DJ care transforma muzica intr-un adevarat stil de viata. Sunt puternice, arata foarte bine si cel mai important, ofera un sunet de calitate ireprosabila.
Asadar, daca vrei toate aceste proprietati pentru castile tale, este bine sa iei in considerare aceasta varianta.

8.8 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Casti audio cu banda Pioneer HDJ-1500-S

Calitate / Pret
8.5
Performanta
9
Design
9
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo