Espressor automat Philips Saeco Xsmall HD8643/09

User Rating: Be the first one!

Recunosc, sunt dependent de cafeaua buna, bauta dimineata si savurata din plin, lucru ce nu este tocmai rau atata timp cat nu exagerez. Am incercat multe metode de a prepara aceasta licoare a diminetii, insa, de multe ori m-am lovit de faptul ca dureaza foarte mult prepararea in mod normal si nu prea am timp. Asa ca m-am hotarat sa caut un espressor de cafea care sa imi bucure diminetile. Dupa cateva cautari mi-am oprit atentia asupra espressorului automat Philips Seaco Xsamll HD8643/09.

De ce? Poate o sa radeti, dar prima data m-a atras foarte tare designul minimalist si modern in acelasi timp. Apoi am descoperit cateva caracteristici foarte interesante si pe placul meu ce le voi dezvolta un pic mai jos.
Panoul de comanda este situat in partea frontala si este foarte usor de inteles, chiar fara a citi manualul de utilizare, fiind prevazut cu 6 butoane.

Specificatii tehnice Philips Saeco Xsmall HD8643/09

Masinaria este dotata cu o rasnita in totalitate de ceramica, ce face imposibila arderea cafelei datorita macinarii consecvente si fara a supraincalzi boabele de cafea.
Philips Saeco Xsmall HD8643/09, permite salvarea concentratiei preferate de cafea, asa ca, daca esti un bautor de cafea mai pretentios, te vei bucura din plin de aceasta functie a lui prin simpla apasare a unui buton.

Datorita puterii de 1400W, espressorul este unul rapid, cu o capacitate a rezervorului de apa de 1 litru si posibilitatea de a face 2 cafele simultan, cu o cuva de cafea boabe de pana la 180gr. Presiunea de lucru a pompei de apa este de 15 bari, ideala pentru un espresso perfect.

Deasemenea, foarte importanta este si functia de curatare automat a circuitului de cafea cu apa la pornirea sau la oprirea aparatului. Asigurand astfel un gust intotdeauna proaspat.

 

8.8 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Espressor Philips Saeco Xsmall HD8643/09

Calitate / Pret
8
Performanta
9
Design
9.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo