Fier de calcat Tefal AquaSpeed FV5370

User Rating: Be the first one!

Pentru a putea fi de calitate, un fier de calcat trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Acesta trebuie sa poata oferi protectie hainelor, sa fie cat mai sigur, sa se curete usor in cazul in care se murdareste si sa consume cat mai multa energie. Daca este echipat si cu functii cat mai diversificate, cu atat mai bine.
Tefal AquaSpeed FV5370 este un fier de calcat elegant, care isi face treaba asa cum trebuie si reuseste sa incante orice persoana care isi ocupa zilnic timp cu calcatul hainelor.
Aspectul sau este unul foarte placut, cu o combinatie de alb si albastru, o greutate de doar 2 kg si finisaje elegante.

Ce aduce deosebit Tefal AquaSpeed FV5370?

Exista cateva elemente care te pot convinge ca Tefal AquaSpeed FV5370 este un fier de calcat care merita atentia:

 • Setarea Eco. Daca vrei sa economisesti energie, Tefal AquaSpeed FV5370 te poate ajuta prin setarea eco. Aceasta duce la o economie de pana la 20 % in comparatie cu consumul pe care il are fierul in mod normal.
 • Talpa autoClean. Stratul de Paladiu cu care este acoperita talpa ii permite sa se autocurete. Aceasta transforma particulele solide de pe talpa in abur si le indeparteaza cu cea mai mare usurinta.
 • Jetul de abur. Ca orice alt fier de calcat modern, Tefal AquaSpeed FV5370 este echipat cu un jet de abur care te ajuta foarte mult in eficienta la calcare. Jetul acestui fier este mai concentrat spre varful talpii, in asa fel incat sa poata sa fie indepartate chiar si cele mai puternice cute.
 • Abur vertical. Tefal AquaSpeed FV5370 permite calcarea hainelor direct pe umeras, permitand eliminarea unui jet de abur chiar si in pozitie verticala. Astfel, poti uita de masa de calcat si de zilele special dedicate acestei activitati.
 • Baza triunghiulara. Daca sta in pozitie de repaus, acest fier de calcat este cat se poate de sigur datorita bazei triunghiulare, care asigura stabilitate maxima.

Cu o putere de 2400 W, numeroase functii care ajuta utilizatorul si un aspect placut, Tefal AquaSpeed FV5370 este un fier de calcat ce reprezinta o solutie perfecta in orice casa.

9.2 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Tefal AquaSpeed FV5370

Calitate / Pret
9.5
Performanta
9
Design
9
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo