HDD Extern Western Digital My Passport Wireless

User Rating: Be the first one!

HDD Extern Western Digital My Passport Wireless, 2.5″, 1TB, USB 3.0, este acel HDD portabil wireless pe care ti l-ai dorit din totdeauna si nu numai ca ti l-ai dorit, dar inconstient ai si avut nevoie de el. De ce ai avut nevoie de el? O sa aflam in cele ce urmeaza, cand vom povesti despre caracteristici, spatiu si putere de procesare.

CONECTIVITATE

In primul rand, acest HDD ofera o conectivitate extraordinara, intrucat se poate conecta simultan la 8 dispozitive, ceea ce noi consideram a fi extraordinar. Un al doilea motiv pentru care HDD Extern WD My Passport Wireless,  este o periferica ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul tau, este faptul ca, atipic unui HDD extern obisnuit, are slot de card incorporat, ceea ce te ajuta sa iti stochezi imaginile de pe cardul tau SD, continuand sa fotografiezi sau sa filmezi fara sa-ti mai pui problema spatiului care, de cele mai multe ori se dovedeste insuficient. Nu si de data aceasta pentru ca in cazul de fata vorbim despre 1 TB de spatiu, care, nu numai ca va veni in ajutorul nostru, insa va fi extra suficient pentru o situatie temporara ca aceasta.

Iar daca toate astea nu suna deja extrem de bine, va mai povestim ceva despre acumulatorul reincarcabil din dotare, cu ajutorul caruia primesti 6 ore de streaming video si 20 ore in regim stand-by.

wd-passport-wireless-speed-bench


Fisierele pot fi foarte usor accesate cu ajutorul aplicatiei WD My Cloud, aplicatie care se dovedeste a fi extrem de utila in cazurile in care avem nevoie sa ne accesam fisierele de pe un dispozitiv iOS sau Android, fie ca vorbim despre un telefon, tableta sau orice altceva de tipul smart.
Conexiunea USB 3.0 ajuta la o viteza sporita atunci cand facem transferul de date de pe HDD Extern Western Digital My Passport Wireless pe computer sau orice fel de dispozitiv.

SPECIFICATII HDD EXTERN WESTERN DIGITAL MY PASSPORT WIRELESS

Cu dimensiunile 27 x 86 x 24.4 si o greutate de 270 g, si format 2.5, se dovedeste a fi un hdd relativ normal din punctul acesta de vedere, desi trebuie sa recunoastem ca ne-am fi asteptat la dimensiuni ceva mai reduse pentru anul 2015. Cu toate astea, apreciem faptul ca discutam despre un HDD wireless cu putere mare de procesare si spatiu suficient de stocare, plus functii alternative atunci cand spatiul acesta nu ne ajunge.

Cui i se dovedeste util un astfel de HDD? In primul rand, cred ca oricui. In zilele noastre, cand volumul de informatie rulata este extrem de mare, iata ca un astfel de periferic se poate dovedi mana cereasca. In al doilea rand, nisand un pic discutia, vom constata ca cei mai avantajati utilizatori ai unui astfel de HDD vor fi fotografii, pentru ca ei, mai mult decat oricine, au nevoie de spatiu suficient pentru a-si stoca operele de arta. Nu excludem din discutie nici videografii care au parte chiar de un volum mai mare de informatie ce trebuie stocata si partajata. Totul posibil cu HDD Extern Western Digital My Passport Wireless.

HDD Extern Western Digital My Passport Wireless

HDD Extern Western Digital My Passport Wireless, 2.5, 1TB, USB 3.0 HDD Extern Western Digital My Passport Wireless, este acel HDD portabil pe care ti l-ai dorit din totdeauna, afla preturi si pareri

8.5 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de HDD Extern Western Digital My Passport Wireless

Calitate / Pret
8.5
Performanta
9
Design
8
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo