Logitech G502 Proteus Core

User Rating: Be the first one!

Logitech G502 Proteus Core este o adevarata bestie in lumea gamerilor, oferind o multime de posibilitati de personalizare si un design deosebit de confortabil. Cei de la Loghitech precizeaza ca acest G502 prezinta un nivel de personalizare fara precedent si fara doar si poate au dreptate, fara sa fie doar un procedeu de marketing.

Design

Mouse-ul arata foarte futurist, pare un gadget de lux si este foarte confortabil in momentul in care este folosit. Acesta are nu mai putin de 11 butoane, printre care cele standard, plus 3 butoane pentru degetul mare, doua pentru aratator si un buton in spatele rotitei de scroll. De asemenea, dispune de posibilitatea de control prin miscarea rotitei de scroll in stanga si in dreapta. Butoanele sunt atat de bine pozitionate, incat iti va fi extrem de greu sa apesi un buton din greseala. Asadar, indiferent ce te joci, nu vei mai apasa butoane nedorite care iti pot distruge jocul.

Specificatii Tehnice Logitech G502 Proteus Core

Senzorul lui Logitech G502 Proteus Core ajunge la 12000 CPI, ceea ce asigura un control deosebit asupra mouse-ului. Desi este o valoare mult prea mare pentru prezent, in viitor s-ar putea sa fie extrem de util. Senzorul este deosebit iar Logitech iti permite sa il calibrezi prin intermediul unui software pe care il poti descarca de pe site.

Mouse-ul este foarte flexibil si pentru cei care vor un mouse cu o greutate mai mare. Astfel, il poti deschide si poti arunca greutati de pana la 6 grame in el, in asa fel incat sa iti fie cat mai confortabil. Cablul este destul de lung si de flexibil, in asa fel incat sa nu creeze absolut nicio problema.

Rotita de scroll pare a fi putin prea mare pentru marimea mouse-ului si este destul de dificil de apasat, insa acest lucru pare nesemnificativ, daca luam in calcul toate dotarile acestui instrument pentru jocuri. Desi rotita nu poate sa fie marita, poti remedia situatia prin marirea mouse-ului, in asa fel incat sa fie totul cat mai echilibrat.

g502-proteus-core-tunable-74817b55cd38e830b76dd67cdddd3717

Plusurile si minusurile mouse-ului

Dupa cum s-a vazut, plusurile acestui mouse sunt mult superioare partilor negative. Printre partile pozitive putem aminti fara nicio retinere faptul ca este Logitech G502 Proteus Core este un mouse care permite controlul greutatii, are nu mai putin de 11 butoane care pot fi programate cu usurinta si ca dispune de un control foarte bun asupra tuturor partilor pe care le are.

Printre partile negative putem aminti faptul ca butonul din dreapta tinde sa vibreze ocazional, insa acest lucru nu este deranjant, sau daca este, nu este un deranj prea mare. De asemenea, rotita mult prea mare poate sa creeze mici neplaceri, insa nu atat de semnificative incat sa nu indragesti acest dispozitiv.

Concluzii

Asadar, daca vrei un mouse stabil, pe care sa te poti baza ori de cate ori te joci ceva si pe care sa il poti controla in totalitate, Logitech G502 Proteus Core este o solutie care arata foarte bine si este extrem de eficienta.

9.2 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Logitech G502 Proteus Core

Calitate / Pret
9
Performanta
9.5
Design
9
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo