Masina de spalat rufe Gorenje W6222/S, generatie noua

User Rating: Be the first one!

Iata ca timpul le-a demonstrat pe toate in ceea ce priveste brandul Gorenje, iar munca oamenilor din spatele acestui nume este pe deplin rasplatita. Cu o echipa de dezvoltare implicata in tot ceea ce inseamna electrocasnice mici si mari, Gorenje dovedeste ca merita sa stea pe piata internationala alaturi de branduri consacrate cum ar fi Samsung, Beko, Indesit, Whirlpool, etc.

Nu este un brand de fite, desi, unele produse ale lor sunt mai presus decat multe alte branduri. Indiferent la ce produse facem referire, Gorenje, reprezinta raportul ideal in ceea ce priveste calitatea si pretul, produsele lor fiind de o calitate ireprosabila, dovedind acest lucru din parerile consumatorilor sai.

Un exemplu bun este aceasta masina de spalat rufe Gorenje W6222/S, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, slim cu o cuva impresionant de mare de 6kg, ceea ce o transforma intr-o masina de spalat rufe ideala pentru spatiile mici si inguste, avand caracteristicile si performantele unei masini de spalat cu dimensiuni normale.
Dimensiunile pentru Gorenje W6222/S fiind de 85cm inaltime, 60cm latime si doar 44cm adancime.

Designul este unul clasic, fara prea mari schimbari fata de modelele anterioare in ceea ce priveste panoul de comanda, singurul lucru care va atrage atentia este hubloul de incarcare, care este unul de un diametru foarte mare. Datorita acestui hublou mare de 34cm, inginerii de la Gorenje au reusit sa ii ofere acestui model o cuva de inox de 6kg.

Masina de spalat vine cu 18 programe prestabilite, accesibile din butonul rotativ situat in centrul panoului de comanda, programe ce pot fi usor modificate in functie de necesitatile fiecaruia.
Un program special ar fi cel rapid, care este unul de doar 17 minute, destul de rapid as spune, avand in vedere ca majoritatea acestor programe tin aproximativ 30 minute la celelalte masini de spalat. Acest program este ideal pentru economie de timp si bani.

Ca tot veni vorba de bani, consumul energie electrica este un criteriu important in zilele noastre in alegerea unei masini de spalat rufe, Gorenje W6222/S avand un consum de doar 0.6 kw/h in program standard, ceea ce o transforma intre-o masina foarte economica, plasand-o in casa de consum A++.

Un alt criteriu de selectie este viteza de rotatie la stoarcere, care, dupa cum bine stiti reprezinta capacitatea acesteia de a stoarce cat mai bine rufele. Gorenje W6222/S are o viteza de 1200 de rotatii pe minut, cu ajutorul carora vom scoate rufele foarte bine stoarse, lucru ce este de folos pentru o uscare rapida.

In concluzie, cu riscul de a ma repeta, consider ca aceasta masina de spalat este una ideala pentru cei care duc lipsa de spatiu si nu isi doresc un produs de lux, ci doar unul folositor si de calitate, perfect pentru nevoile lor.

8.3 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Masina de spalat rufe Gorenje W6222/S

Calitate / Pret
8.5
Performanta
9
Design
7.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo