Masina de spalat rufe Gorenje W7543LR, 7 kg

User Rating: Be the first one!

Masina de spalat rufe Gorenje W7543LR este aparatul electrocasnic care reuseste sa ne surprinda in mod placut inca de la prima vedere. Principalul motiv il constituie culoarea indrazneata folosita la fabricarea sa de catre compania slovena Gorenje, si anume un rosu intens ce va aduce plusul de personalitate pe care il cautati in cadrul locuintei dumneavoastra.

Gorenje W7543LR a fost echipata cu o serie de functii foarte eficiente, fapt ce o trimite direct in clasa superioara a masinilor de spalat. Functii despre care vom vorbi detaliat in randurile urmatoare!

In primul rand, spalarea rufelor are loc in conditii foarte bune, permitandu-le consumatorilor sa nu faca risipa de energie electrica, apa sau detergent. Poate spala pana la 7 kg de rufe, la o viteza maxima de centrifugare de pana la 1400 rpm. Incarcarea masinii de spalat este frontala, pe panou, undeva in partea dreapta, fiind amplasat modulul electronic cu LCD. Acesta din urma ne ajuta sa primim informatii utile legate de timpul ramas pana la finalul programul de spalare pentru care am optat.

Cel mai scurt program de spalare dureaza 17 minute, in conditiile in care masina de spalat Gorenje W7543LR vine „inarmata” cu nici mai mult nici mai putin de 23 de programe de spalare. Asadar, o sumedenie de optiuni din care puteti alege pentru spalarea articolelor vestimentare din garderoba, indiferent ca vorbim despre materiale sensibile (bumbac, lana, matase) sau tesaturi mai putin pretentioase (sintetice).

Tehnologia SensoCare este cea care face posibila cea mai buna spalare in functie de tipul de material din care sunt fabricate hainele introduse in cuva masinii Gorenje W7543LR. Senzorii inteligenti depisteaza cu rapiditate caracteristicile materialului (sintetic, lana, bumbac, etc) si directioneaza masina de spalat spre cea mai buna combinatie de temperatura, cantitate de apa, timp necesar spalarii si viteza de centrifugare.

In cazul in care dispuneti in garderoba de haine ce au nevoie de ingrijire speciala, conform indicatiilor de pe eticheta, programele destinate materialelor sintetice si celor din bumbac pot fi, la randul lor, imbunatatite prin intermediul functiilor suplimentare prezentate pe larg in manualul de utilizare.

NormalCare ne ofera combinatia ideala a celor 4 parametri amintiti mai sus (temperatura, apa, timp, viteza), iar TimeCare ne permite sa modificam timpul aferent fiecarui program de spalare. Asta in timp ce AllergyCare presupune o cantitate mai mare de apa si, implicit, un numar mai mare de cicluri de clatire. Finalmente, utilizatorii preocupati si de factura la energie electrica vor apela la optiunea EcoCare.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo