Masina de tocat Tefal HV8 NE608138

User Rating: Be the first one!

In bucatarie ai nevoie de tot ajutorul pe care il poti obtine, deoarece o simpla greseala poate sa faca diferenta intre un preparat delicios si unul nereusit. Din acest motiv, trebuie sa te dotezi cu toate ustensilele pe care le poti folosi.
Dintre acestea nu trebuie sa lipseasca o masina de tocat, care este un accesoriu indispensabil oricarei bucatarii.

Tefal HV8 NE608138 este una dintre masinile de tocat care isi face treaba extrem de bine, este foarte rezistenta in timp si iti usureaza extrem de mult munca.
Vei descoperi in aceasta masina de tocat un dispozitiv elegant si stabil, care isi gaseste locul cu usurinta in orice bucatarie. Desi nu este foarte mare, poate sa toace o cantitate mare de carne intr-un timp foarte scurt si ofera o eficienta deosebita.

Care sunt specificatiile lui Tefal HV8 NE608138?

Pe langa aspectul deosebit, masina de tocat Tefal HV8 NE608138 ofera si specificatii deosebite. Cea mai importanta specificatie insa, este cea data de putere. Puterea masinii este de 1800 W, ceea ce inseamna rapiditate si eficienta in tocare. Puterea nominala este si ea destul de mare, atingand 600 W.

Capacitatea maxima de tocare este de 2.3 kg/minut. Asta inseamna ca toci carnea pentru o oala de sarmale intr-un singur minut. Nici nu ti-ai dori ceva mai eficient de atat.
Pe langa putere, sunt foarte atractive si accesoriile. Tefal HV8 NE608138 poate sa faca aproape orice tine de tocat, deoarece este echipata cu cele mai eficiente accesorii:

 • Accesoriu de carnati. Poti transforma fiecare sarbatoare intr-una speciala, datorita carnatilor deliciosi de casa;
 • Accesoriu biscuiti. Biscuitii sunt tocati cu cea mai mare usurinta datorita acestui accesoriu.
 • Accesoriu de impingere. Cu acesta iti este mult mai usor sa impingi alimentele tocate si sa le toci in cel mai scurt timp.

Toate aceste accesorii sunt depozitate intr-un spatiu special al masinii de tocat, asadar nu vor ocupa loc inutil prin bucatarie.
Cu siguranta, masina de tocat Tefal HV8 NE608138 va reusi sa iti usureze munca si iti va oferi o eficienta deosebita atunci cand toci carne, legume sau biscuiti. Pe langa asta, are un pret foarte bun si este construita de Tefal, o companie cu experienta deosebita atunci cand vine vorba despre aparatura pentru bucatarie.

8.7 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Masina de tocat Tefal HV8 NE608138

Calitate / Pret
8.5
Performanta
9
Design
8.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo