Sistem Desktop PC HP Pavilion All-in-One 23 – K2J39EA

User Rating: Be the first one!

Daca lumea in care traim are o problema, acea problema este lipsa de spatiu efectiv. Avem parte de device-uri din ce in ce mai mici in care incap din ce in ca mai multe informatii. Relatia dintre aceste aspecte este invers proportionala. Cu cat mai mic, cu atat mai incapator. Fireste, aceasta teorie nu se aplica chiar in cazul tuturor device-urilor, ca de exemplu monitoarelor. Monitoarele trebuie sa fie mari si vizibile de pe vreun satelit, daca e posibil. Tocmai din acest motiv, telefoanele nu vor fi prea curand mici, pentru ca si ele au display-uri care trebuiesc sa fie mari. In categoria device-urilor de mici dimensiuni dar performante se include si sistemul desktop PC HP Pavilion All-in-One, reprezentand o combinatie extrem de reusita intre ideea de compact specifica unui laptop si performanta de tip desktop.

Caracteristicile lui HP Pavilion All-in-One sunt de-a dreptul exceptionale, fiind vorba despre un procesor Intel Core I5, cu o frecventa de 2000 MHz sau 3000 MHz cu Turbo Boost activat, sustinut de o memorie RAM DDR3 de 4GB. Placa dedicata de tipul nVidia GeForce 830A, impreuna cu chipset-ul nVidia ajuta la o mai buna functionare a PC-ului, astfel, daca va veti hotari sa urmariti un film de buna calitate (cu ajutorul unitatii de DVD-RW), monitorul integrat de 23 inch cu o rezolutie de 1920 x 1080 IPS Full HD vor crea senzatia de cinema la tine acasa.

Divertismentul nu va mai fi niciodata la fel cu astfel de PC, pentru ca odata ca ajungeti sa detineti asa ceva, nu veti mai privi la fel notiunea de calculator personal. Din experienta pe care o avem, va spunem ca acest device se comporta exceptional si atunci cand sunt accesate jocuri cu cerinte mari de sistem, acestea ruland destul de fin, fara delay-uri enervante si blocari de imagine. Graficienii si editorii de imagine vor spune lucruri bune de asemenea despre HP Pavilion All-in-One, datorita tehnologiei IPS care avantajeaza vizualul. Iar daca ar fi sa tragem o linie, credem ca toata lumea ar avea numai cuvinte de lauda la adresa acestui PC.

HP-Pavilion-All-in-One-23 - K2J39EA

Cei de la HP au stiut sa-si personalizeze computerele, astfel incat au creat HP Connected Music. Cu alte cuvinte, aveti acces la posturi de radio dar si la o biblioteca vituala de hit-uri la doar un click distanta, print-o aplicatie dedicata.

In varianta lui ready-to-go, vine cu Windows 8.1 instalat gata, astfel incat sa nu ne mai batem capul cu achizitionarea soft-ului. Cu toate astea, nu stim cat de avantajos este un computer cu soft deja instalat, de vreme ce vom vrea sa ne facem propriile noastre setari atunci cand facem o instalare. O astfel de instalare trebuie sa ramana la nivel optional, din punctul nostru de vedere.

Vine la pachet cu periferice ca tastatura si mouse si cu port-uri pentru alte perifrice compatibile cu USB 3.0 (2 la numar), o mufa audio si una pentru casti si/sau microfon.

Sistem Desktop PC HP Pavilion All-in-One 23

Experienta uimitoare pentru filme, jocuri, multitasking si inovatii HP care va permit sa controlati muzica, fotografii si clipuri video de la distanta

PRO:

 • Design atractiv
 • Pret scazut pentru un PC All-in-one de 23

CONTRA:

 • Fara SSD
 • Fara unitate Blu-ray

7.5 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de: Sistem Desktop PC HP Pavilion All-in-One 23

Calitate / Pret
7
Performanta
7.5
Design
8
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo