Televizor LED Hyundai 50 HYN 2400BF, 127cm

User Rating: Be the first one!

Transformati sufrageria intr-un mic cinematograf. Cam asta ar fi cea mai potrivita fraza la primul contact cu acest model de televizor Full HD produs sub cunoscutul brand Hyundai. Desi, poate nu este cel mai mare si cel mai cunoscut producator de televizoare, Hyundai cu siguranta se regaseste printre primele locuri atunci cand vorbim de tehnologie, dezvoltare a tehnologiei si cercetarea acesteia.

Modelul HYN 2400BF, ne-a atras atentia in primul rand din cauza pretului, care este unul foarte acceptabil in comparatie cu alte branduri de top in pretul carora platim un procent destul de mare pentru marketingul realizat de acestia. In acelasi timp are un design modern, nu foarte gros, posibilitate atasarii lui pe perete, singurul minus din punct de vedere al aspectului ar fi faptul ca materialele folosite sunt un pic cam plasticoase, insa nu trebuie sa uitam faptul ca vorbim de un model de televizor ce se incadreaza intr-un buget relativ mic.

Cei aproximativ 127 de centimetrii ai diagonalei sunt suficienti pentru al putea plasa in orice living, iar tunnerul digital (DVB-T / DVB-C) impreuna cu procesorul de imagine sunt suficent de capabile incat sa redea impecabil rezolutia de Full HD.
Televizorul LED Hyundai 50 HYN 2400BF reda fisiere audio / video din formatult MP4, MPG, MPEG, MPEG4, MKW, AV si JPEG ce pot fi redate de memorii externe ce pot fi conectate cu ajutorul porturilor USB, doua la numar situate in partea lateral spate.
O alta functie care ne-a uitmit, este filtrul digital de reducere a zgomotului de imagine care chiar isi face treaba si elimina simtitor acest noise.

Alte specificatii tehnice:
Putere iesire Audio RMS: 2x8W
Memorie alocata programe (analogic=100, digital=800)
Sunet: GER(D)+Nicam Stereo
Egalizator 5 band
Dolby Digital Plus (DD+)
Surround Sound
USB Media Player/Video
Dynamic Contrast
Progressive Scan
Conexiuni: 3xHDMI
RF
Scart
Video Audio Output (COAX)
Digital SW Update (USB&LAN)
Slot Card CI+
Accesorii incluse in pachet:
Telecomanda
Picior
Baterii

Concluzii finale:
Un televizor acceptabil, multumitor din punct de vedere al calitatii imaginii, nu foarte incarcat cu functii inutile, ceea ce il face destul de rapid cu un raport calitate pret foarte bun.

7.5 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Televizor Hyundai 50HYN2400BF

Calitate / Pret
8
Performanta
7
Design
7.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo