Televizor LG 50LB650V Smart 3D LED Full HD

User Rating: Be the first one!

LG 50LB650V este un televizor Smart 3D, recent introdus pe piata de cei de la LG, care vine echipat cu un aspect foarte placut, un ecran mare si evident, multe functii care sa incante utilizatorul, toate acestea la un pret destul de mic.
Tehnologiile LED, WebOs si Smart TV 3D lucreaza pentru a oferi imagini de calitate si expriente de neuitat. De asemenea, iese in evidenta si sunetul, care este oferit de 2 boxe de cate 10 W RMS fiecare si care dispune de cateva tehnologii interesante, cum ar fi Clear Voice II sau Virtual Surround Plus.

Aspectul lui LG 50LB650V este si el foarte placut. Cel mai probabil, il vei aprecia datorita marimii ecranului. Cei 125 de centimetri din diagonala sunt suficienti pentru o experienta aproape cinematografica si sunt umpluti de o rezolutie de 1920 x 1080 , numeroase caracteristici superioare si o posibilitatea de conversie intre 2D si 3D.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa cumperi acest televizor?

 • Este compatibil 3D. Este adevarat, majoritatea televizoarelor care sunt lansate in ultimul an ofera si aceasta functie, insa LG 50LB650V reuseste sa ofere o calitate foarte buna.
 • Dispune de conexiune Wi-fi. Conexiunea la internet este foarte importanta pentru un televizor modern, iar LG 50LB650V nu neglijeaza acest lucru, dispunand de o conexiune Wi-fi de buna calitate.
 • Este Smart TV. Iti permite sa te uiti la firme si la filmulete pe internet si sa te bucuri de servicii online, cum ar fi Facebook, Twitter sau YouTube direct de pe televizor.
 • Dispune de 3 porturi USB 2.0 pentru transfer rapid de date.
 • Are review-uri foarte bune. Majoritatea parerilor online despre acest televizor sunt foarte bune, nota sa fiind peste 8, pe majoritatea site-urilor mari ale lumii.

Ce specificatii tehnice mai ofera LG 50LB650V?

LG 50LB650V este un televizor cu diversitate foarte mare de conectori, evidentiindu-se conexiunea Wi-fi si cele 3 porturi USB. Pe langa acestea, televizorul mai dispune de o iesire audio digitala, de o intrare Component si de nu mai putin de 3 porturi HDMI.
Dimensiunile acestui televizor sunt destul de reduse, in ciuda marimii ecranului. Astfel, se poate integra cu usurinta in orice camera. Are o greutate de doar 17.5 kg si grosimea de 54.4 mm, asadar il vei putea utiliza in orice incapere si il vei putea monta pe un perete, pentru a nu ocupa foarte mult spatiu. O gama larga de suporturi pentru LG 50LB650V poti gasi aici.

Achizitionand LG 50LB650V poti sa economisesti energie, deoarece puterea pe care o consuma este de 65 W. De asemenea, dispune de programe, cum ar fi Smart Enerhy Saving, ce asigura si ele o economie substantiala.
Pe langa televizorul propriuzis, pachetul contine si ochelari 3D, pentru a putea urmari imaginile 3D la o calitate foarte buna.
In concluzie, LG 50LB650V este un televizor bun, de o calitate superioare, recomandat de numeroasele review-uri pozitive, dar si de specificatiile generoase pe care le include. Acesta se remarca prin faptul ca este Smart, este 3D, arata bine si este suficient de mare pentru experiente deosebite.

8.8 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Televizor LG 50LB650V

Calitate / Pret
9
Performanta
8.5
Design
9
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo