UTOK Dorel Rugged Power Bank – baterie externa

User Rating: Be the first one!

Pentru ca avem un consum din ce in ce mai ridicat si o autonomie invers proportionala la majoritatea dispozitivelor ce ne-au intrat in viata de zi cu zi, ne este din ce in ce mai util un acumulator extern care sa fie destul de mare incat sa incarce de mai multe ori dispozitivele noastre ale caror acumulatori s-au consumat in cele mai nepotrivite momente. Sa fie cat mai compact, sa nu ocupe mult loc la transport si mai nou, o noua caracteristica ce o gasim la acumulatorul extern UTOK Dorel Rugged Power Bank 10400 mAh – rezistenta la praf si apa.

Odata cu aparitia dispozitivelor rezistente la apa si praf, in special a telefoanelor si tabletelor era de asteptat sa apara si un astfel de produs, iar daca acel dispozitiv de incarcare (acumulator extern) are si o capacitate suficient de mare si un timp de incarcare destul de scurt, uite asa devine un produs de nelipsit din bagajul nostru.

Acumulatorul extern UTOK Dorel Rugged Power Bank are o capacitate de 10400 mAh ce asigura chiar 5 cicluri de incarcare a unui telefon de tip smartphone. De exemplu poti incarca de 5 ori cu acest acumulator un Samsung Galaxy S4.
Cele 2 porturi USB sunt foarte importante in momentul in care ghinionul ne urmareste si avem nevoie de a incarca 2 dispozitive simultan.

UTOK Dorel Rugged Power Bank vine in pachet cu 4 adaptoare (microUSB, miniUSB, Apple 30-pin și Apple Lightning) pentru diferite branduri si modele de telefoane. Dispune de o lanterna de tip LED cu un buton dedicat, marind in acest fel utilitatea unui astfel de produs.
Acumulatorul este resistent la apa si poate sta pana la 60 de minute la o adancime de 1m, deasemenea resistent de la caderi de pana la 1 m inaltime.

Un mic inconvenient al acestui device ar putea fi, la prima vedere, durata lunga de incarcare completa, durata ce poate ajunge chiar si pana la 13 h, insa, este de mentionat faptul ca durata de viata a unui acumulator ce se incarca destul de lent, creste semnificativ in comparatie cu acumulatorii rapizi. In momentul in care fortam un acumulator si il incarcam la o capacitate mare, in timp acesta va ceda mai repede. In interiorul oricarui acumulator exista o reactie chimica, resitenta la un numar de cicluri de incarcare, reactie ce atunci cand este fortata se consuma mai repede.

Intensitatea de output este de 1000mAh si 2000mAh.
Dimensiunile acestul acumulator sunt: 124 x 102 x 31mm si o greutate de 325g.

Pretul acestui produs este unul foarte atragator, poate chiar cel mai bun din clasa din care face parte. Vezi pretul actualizat al acestui produs aici!

9 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de UTOK Dorel Rugged Power Bank

Calitate / Pret
9
Performanta
9
Design
9
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo