Afla cum se pregatesc marile magazine pentru Black Friday!

User Rating: Be the first one!

F64 – o actiune isteata de marketing prin care spera sa obtina informatii pretioase, menite sa elimine si preintampine viitoarele probleme ce vor aparea din cauza traficului ridicat in perioada ce urmeaza, avand in vedere ca au anuntat deja Black Friday Pro si se pregatesc de zor pentru oficialul Black Friday de anul acesta.

 
Pe scurt, isi roaga clientii sa intre pe site si sa il forjeze la maxim exact ca atunci cand vor intra sa isi caute produsele din promotie in momentul in care campania va fi pornita, iar tot acest efort este rasplatit cu un premiu de 2000 de lei alocat in puncte prin tragere la sorti.
 
Am spus la inceput despre aceasta actiune ca este una isteata si imi mentin in continuare afirmatiile avand in vedere faptul ca inca o data demonstreaza grija pe care o au fata de client si buna functionalitate a site-ului lor in conditii extreme. Ba mai mult, promit ca cei care au intrat azi in intervalul 13:00 – 13:30 pe site-ul lor vor primii lista cu produsele intrate in campania Black Friday Pro cu o ora mai devreme.
 
Speram sa iti atinga scopul si sa reuseasca sa mentina site-ul functional pe toata durata campaniei Black Friday Pro
 
 
 
BF PRO F64
 
 
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo