Black Friday Pro – 3 zile de reduceri

User Rating: Be the first one!

Pentru ca multa lume este din ce in ce mai incurcata de atatea campanii similare cu originalul Black Friday, in cele ce urmeaza incercam sa explicam cat putem de clar semnificatia acestui Black Friday Pro si cui ii apartine aceasta campanie.

In primul rand este o campanie derulata de Skin Media, unicul distribuitor de echipament Foto Video in Romania cu o campanie de reduceri in special  pentru echipamentele profesionale. Aceasta campanie anul acesta se va desfasura pe durata a 3 zile (23,24,25/10/2015) unde vom regasi oferte la partenerii oficiali precum F64.ro, Yellowstore.ro (magazinul direct al celor de la Skin).

Odata cu lasarea acestei campanii a echipamenteler foto profesionale Nikon, magazinele online si offline incearca sa aduca campanii pe masura si altor tipuri de produse in vederea maximizarii profitului si cresterii vanzarilor.
Multe din ofertele produselor ce intra in campania de Black Friday Pro, le vom regasi si un pic mai tarziu exact cu acelasi procent de reducere si in vinerea neagra mult asteptata.

Sfaturi utile – pentru a prinde un produs de Black Friday Pro

Dupa cum bine stim in astfel de momente putine sunt site-urile ce dau un randament ridicat cu un asemenea trafic, asa ca e bine de stiut cativa pasi ce ne-ar putea usura viata in momentul in care ne dorim un produs si acesta intra in promotie.

1. Stai cu ochii pe oferte inca din primul minut de cand a inceput Black Friday-ul.
2. Asigurate ca nu vei avea probleme cu internetul in aceea perioada.
3. Stai cu cat mai multe device-uri pe site-urile online de unde vrei sa cumperi
4. Incearca sa faci o comanda telefonica acolo unde este cazul, mai mult ca sigur cei de la online lucreaza pe o platforma privilegiata si asa iti cresti sansele de a prinde un produs in oferta.
5. Inscrie o comanda pe produsul dorit cu cateva zile inainte (rezervi stocul pe o perioada limitata de timp, in functie de politica fiecarui magazin – ex. F64 rezerva stocul 48 ore), iar daca produsul rezervat beneficiaza de reducere, mergi in magazin pentru refacturare si acordarea discountului.

A 5 metoda este ce-a mai de succes si in acelasi timp nerecomandata de magazine pentru ca le blocheaza stocuri mari de produse, insa nu prea au ce face, deoarece rezervarea produselor este un drept oferit prin termenii si conditiile fiecarui magazin in parte.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo