Aspirator cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF

User Rating: Be the first one!

Curatenia este extrem de importanta si chiar daca nu ii acordam atentie maxima acum, ii vom acorda in momentul in care vom descoperi ca lipsa ei este periculoasa. O casa trebuie sa fie dotata cu cat mai multe elemente pentru curatenie, iar un aspirator bun este un dispozitiv esential.
Gorenje VCK1901WF cu filtrare in apa este un aspirator care va face cu ochiul oricarei gospodine, deoarece este foarte eficient, este bine dotat si arata foarte bine.

Cum arata Gorenje VCK1901WF?

Multe gospodine isi ghideaza alegerea dispozitivelor in functie de aspect. Evident, este un punct de vedere pe care il respectam. Gorenje VCK1901WF este un aspirator elegant, de dimensiuni reduse, care se potriveste in orice ambient. Chiar daca nu ai unde sa il bagi dupa dulap sau in dulap, acest aspirator iti garanteaza faptul ca nu vei strica aspectul camerei. Este colorat in rosu si negru, dispune de finisaje foarte placute si ofera un aer futurist.

Dotarile lui Gorenje VCK1901WF

Pana la urma insa, ceea ce este cu adevarat important nu este modul in care arata aspiratorul, ci modul in care se comporta. In primul rand, atrage atentia prin faptul ca dispune de filtrare prin apa. Aspirarea umeda este mult mai eficienta, deoarece nu lasa praful sa se ridice si in felul acesta, reuseste sa il ia pe tot.
Eficienta se transfera si atunci cand vorbim despre capacitatea de colectare, deoarece Gorenje VCK1901WF poate sa colecteze nu mai putin de 4.5 litri de praf.
Vei descoperi un aspirator foarte puternic, care te va ajuta sa scapi in cel mai scurt timp de praful nedorit. In ceea ce priveste folosirea lui, nu este foarte grea, in conditiile in care dispune de un tub telescopic metalic cu care poti sa ajungi chiar si in cele mai inaccesibile locuri. Peria aspiratorului este standard iar suprafata pe care o poti acoperi in aspirare este de 16 metri.

Care sunt elementele prin care atrage Gorenje VCK1901WF?

In primul rand, atrage prin puterea de 1900 W care asigura o aspirare de o calitate foarte buna. Filtrul HEPA este si el un punct forte iar pornirea inceata a motorului poate sa fie foarte atractiva pentru cei care nu apreciaza zgomotul brusc.
Un lucru este cert: Gorenje VCK1901WF este un aspirator bine construit, care isi face treaba asa cum trebuie si care te ajuta sa economisesti foarte mult timp pe care il pierzi in mod normal cu curatenia.

8.8 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Aspirator Gorenje VCK1901WF

Calitate / Pret
9
Performanta
8.5
Design
9
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo