Tableta Asus VivoTab 8 M81C-1A002W cu Windows 8.1

User Rating: Be the first one!

Atunci cand vorbim despre tablete, tabletele Asus sunt printre cele mai apreciate astfel de dispozitive, deoarece au reusit sa isi demonstreze calitatea de-a lungul timpului. Asus VivoTab 8 M81C-1A002W este o tableta care isi respecta blazonul si ofera intr-o carcasa rezistenta si placuta o multime de functii de ultima generatie.
Vei descoperi o tableta usoara, pe care o poti purta peste tot cu tine si care se evidentiaza prin cateva elemente unice:

 • Ofera un divertisment de buna calitate si o portabilitate maxima. Asus VivoTab 8 M81C-1A002W este o tableta foarte subtire ( doar 8.8 mm) si foarte usoara ( 330 de grame). Astfel, poate sa fie purtata peste tot si poate fi folosita cu usurinta chiar si cu o singura mana. Este adevarat, ecranul are 8 inch, asadar, este destul de mare, acest lucru nu face altceva insa decat sa garanteze imagini mari si clare. Tableta este perfecta pentru filme si pentru imagini cu unghiuri de vizionare foarte largi, oferind si o claritate maxima.
 • Performanta si compatibilitate. Asus VivoTab 8 M81C-1A002W este o tableta performanta, iar acest lucru se datoreaza in mare parte procesorului Intel Atom Z3745. Astfel , chiar daca te joci sau te uiti la filme de actiune, vei putea sa te bucuri de cursivitate. Performanta nu sacrifica absolut deloc durata de viata a bateriei, asadar, te poti bucura de Asus VivoTab 8 M81C-1A002W ore intregi.
 • Camera foto performanta si sunet de calitate. Camera foto are 2 Megapixeli, suficient de mult pentru a oferi imagini de o claritate foarte buna. In ceea ce priveste sunetul, Asus VivoTab 8 M81C-1A002W este echipata cu difuzoare duale care transforma fiecare film sau fiecare piesa muzicala intr-o experienta deosebita.
 • Conectivitate. Nu in ultimul rand, Asus VivoTab 8 M81C-1A002W este o tableta care se poate conecta cu usurinta la alte dispozitive. Aceasta iti permite sa redai continutul preferat direct pe televizor, laptop sau alt dispozitiv extern, iar acest lucru se poate face prin unde wireless.

Asus VivoTab 8 M81C-1A002W este, de asemenea, o tableta care accepta foarte multe fisiere stocate. Are un spatiu de stocare de 32 Gb, la care se mai pot adauga inca 64 Gb suplimentari, printr-un micro SD.
Compatibila cu Windows 8 si echipata cu o baterie care poate sa tina pana la 8 ore, Asus VivoTab 8 M81C-1A002W este cu siguranta o optiune foarte buna pentru cei care isi doresc un dispozitiv cu ecran mare, care sa ofere mobilitate maxima.

8.2 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Asus VivoTab 8 M81C-1A002W

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo