Sistem Home Cinema 5.1 Sony BDVE4100 cu Blu-ray 3D

User Rating: 5 (1 vote)

Sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE4100: iata cuvintele cheie atunci cand vine vorba despre sisteme home cinema de calitate, sisteme care sa se potriveasca si standardelor de peste 2-3 ani. In primul rand pentru ca vorbim despre un Sony si stim cu totii cat de important este brand-ul atunci cand ne alegem un produs tehnologic de acest fel. Daca in majoritatea cazurilor, brand-urile semnifica snobism, platind o multime de bani pe nume si nu neaparat pe calitatea produsului, in acest caz banii dati justifica in totalitate calitatea, dupa cum vom vedea, de altfel si in cele ce urmeaza.

Cu un aspect exterior extraordinar de bine inchegat ce aduce aminte de filmele cu si despre lumea viitorului, sistemul home cinema de la Sony reuseste sa incorporeze toate calitatile de bun augur specifice unui sistem home cinema ideal. Partea cu adevarat frumoasa este ca atunci cand puneti in functiune acest device, nu ascultati ci simtiti pentru ca sistemul de decodare sunet 5.1 de tipul Dolby isi face treaba remarcabil, reusind sa te transpuna intr-o lume noua.

WiFi-ul incorporat face posibila conectarea la smartphone, tableta sau oricare alt device care suporta conexiunea. Astfel, puteti partaja fisiere media de orice tip, incepand de la cele audio, video si chiar foto. Cu toate astea, partajarea se poate realiza si prin Bluetooth, putand sa ascultati in timp real muzica direct de pe PC-ul dumneavoastra, sau de ce nu, de pe iPad sau iPhone, acesta fiind numai un exemplu.

Iata ca discutam despre un home cinema Sony extrem de modern si de fiabil, avand incorporat Blu-Ray 3D, DVD, SA-CD si Blu-Ray Disc, suportand urmatoarele formate: XviDHD, WMV9, MPEG-1, MPEG-2, AVC-HD, MP3, MPEG4 AVC, AAC. Si pentru ca porturile sunt extrem de importante, intrucat ele definesc compatibilitatea cu diferitele electronice din casa noastra, iata: audio in, HDMI, USB. Alte lucruri care s-ar putea sa va intereseze atunci cand vine vorba despre home cinema-ul Sony prezentat in acest articol este faptul ca are disponibil un browser web, insa nu numai atat, acesta avand AVSync, Bravia Sync si Sony Entertainment Network.

Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE4100
10 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Sistem Home Cinema 5.1 Sony BDVE4100

Calitate / Pret
8.5
Performanta
9
Design
9
User Rating: 5 (1 vote)
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo