Aspirator cu sac Philips CompactGo FC8291/02

User Rating: Be the first one!

Un aspirator este indispensabil oricarei case si oricarui spatiu de interior, deoarece te ajuta sa elimini praful, acarienii si o multime de probleme casnice. Alegerea aspiratorului poate sa fie destul de dificila si trebuie sa tina cont de mai multe criterii, cum ar fi capacitatea sa, modul in care aspira sau puterea.
Philips CompactGo FC8291/02 este un aspirator foarte interesant, ideal pentru orice casa datorita specificatiilor sale deosebite si binenteles a pretului destul de mic.

Aspectul lui Philips CompactGo FC8291/02

Aspiratorul arata foarte bine, combinatia de rosu si negru pe care o prezinta fiind foarte eleganta si placuta. Chiar daca il tii la vedere, undeva in camera, acesta nu va strica ambientul, ba chiar il va imbunatati. Ceea ce este mai interesant insa, este faptul ca are dimensiuni reduse. Acest lucru il face sa fie usor de depozitat, generand o economie substantiala de spatiu.
Greutatea redusa si forma compacta a lui Philips CompactGo FC8291/02 au si o alta utilitate, oferind o foarte mare libertate de miscare. Astfel, il poti transporta si trage peste tot prin locuinta in timp ce faci curat.

Eficienta lui Philips CompactGo FC8291/02

Pe langa eficienta data de marime, Philips CompactGo FC8291/02 este foarte eficient si datorita capetelor de aspirare, puterii sau sacului de praf. Poti curata o diversitate foarte mare de suprafete, deoarece aspiratorul dispune de un cap de aspirare mic, de un accesoriu pentru spatii inguste si de un cap de aspirare pentru podelele dure. Toate acestea acopera majoritatea suprafetelor din casa si le curata foarte bine.
Sacul de praf este lavabil, asadar, daca achizitionezi acest aspirator nu va trebui sa ai nici grija achizitiei de noi saci.

Specificatiile aspiratorului

Philips CompactGo FC8291/02 este un aspirator cu aspirare uscata si are o putere de 1400 W. Puterea de aspirare se ridica si ea pana la 240 W.
Vei putea sa aspiri fara probleme pana la 1.6 litri de praf si vei gasi in pachet o perie standard, un accesoriu pentru spatii inguste, o perie mica, 2 piese pentru tub si un derulator de cablu.
Nivelul de zgomot ar putea sa reprezinte o problema pentru multi utilizatori, insa Philips CompactGo FC8291/02 face un zgomot de doar 84 db, asadar, nu este foarte zgomotos.

7.8 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Aspirator cu sac Philips CompactGo FC8291/02

Calitate / Pret
8.5
Performanta
7.5
Design
7.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo