Aparat de ras Braun CT2S Wet & Dry

User Rating: Be the first one!

Barbieritul poate sa fie destul de neplacut, mai ales daca folosesti o lama clasica. Aceasta poate sa duca la mici accidentari si la iritatii, deloc binevenite.
Din fericire, exista aparate de ras precum acest Braun CT2S care transforma barbieritul intr-o activitate cu adevarat placuta. Este un aparat modern, foarte elegant, dotat cu un acumulator ce rezista pana la 45 de minute.

Tehnologie inovatoare cu Braun CT2S Wet & Dry

Cel mai interesant element pe care il prezinta acest aparat de ras este tehnologia de racire termoelectrica. Aceasta tehnologie permite racorirea in mod activ a pielii in timpul barbieritului si duce la eliminarea senzatiilor de roseata, arsura si mancarime. Practic, dupa ce te barbieresti cu acest aparat poti spune ca ai o piele racoroasa si revigorata. Este primul aparat de ras din lume care dispune de o astfel de tehnologie.

Barbieritul se poate face atat pe pielea uscata, cat si pe pielea uda, rezultatele fiind aceleasi, indiferent de modul pe care il alegi. Un alt element interesant este sistemul de taiere in 3 etape, care poate fi adaptat in functie de necesitatea fiecaruia. Aparatul dispune de doua elemente de taiere cu miscare independenta si se adapteaza cu usurinta la intreg conturul fetei, in asa fel incat barbieritul sa fie rapid si eficient.

Lamele de ras sunt proiectate special, cu ajutorul tehnologiei Senso Blade, in asa fel incat sa prinda firele de par care cresc in directii diferite si sa creasca eficienta. Braun CT2S Wet & Dry este conceput in asa fel incat sa fie folosit la dus si rezista pa apa pana la 5 metri.
Cu un aspect foarte elegant, indicator LED si cateva tehnologii inovatoare, Braun CT2S Wet & Dry este una dintre cele mai bune solutii de ras pentru care poti opta la ora actuala.

 

Aparat de ras Braun CT2S Wet & Dry, Acumulator, Lavabil, Negru

Aparat de ras Braun CT2S Wet & Dry este un aparat modern, foarte elegant, dotat cu un acumulator ce rezista pana la 45 de minute

8.7 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Aparat de ras Braun CT2S Wet & Dry

Calitate / Pret
8.5
Performanta
9
Design
8.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo