Sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Samsung HT-H4550R

User Rating: Be the first one!

Vizionarea unui film prezinta o calitate mult mai buna daca pe langa imagini, sunetul este unul de cea mai buna calitate. Din acest motiv, un sistem Home Cinema poate sa fie o alegere foarte buna pentru cei pasionati de divertisment de buna calitate. Samsung HT-H4550R este un astfel de sistem si reuseste sa ofere un sunet excelent, indiferent de ceea ce urmaresti.

Ce ofera deosebit acest sistem Home Cinema?

In primul rand, prezinta un efect audio 3D, care garanteaza o experienta foarte reala a fiecarui sunet. Sunetul 3D surround este potrivit atat pentru filme cat si pentru videoclipuri si te poate face sa te simti ca intr-o sala de cinema, chiar daca esti in propriul living. Difuzoarele cu 7 canale ale sistemului audio ofera profunzime maxima si izoleaza canalele stereo in asa fel incat sunetele sa provina din diverse colturi ale camerei.

Samsung HT-H4550R dispune de o functie foarte interesanta, denumita TV Sound On, care iti permite sa te bucuri de un sunet surround, chiar si daca sursa de sunet este cea de la televizor.
Este foarte important si faptul ca difuzoarele se configureaza si se instaleaza foarte simplu. Acest lucru este datorat, in mare parte, interfetei grafice intuitive.

Sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Samsung HT-H4550R

Care sunt specificatiile tehnice ale sistemului?

Daca iti doresti putere, ai putere. Samsung HT-H4550R are o putere totala de 500 W, ceea ce este o valoare uriasa pentru locuinta. Contine 5 boxe si 1 subwoofer si poate sa redea cu usurinta de pe mai multe medii. Astfel, poti sa te bucuri de muzica si filme de calitate de pe CD-uri, DVD-uri, Blu-ray 3D sau Blu-ray Disc. Formatele de redare sunt si ele foarte variate, fiind acoperite aproape toate posibilitatile.

Samsung HT-H4550R prezinta si o conectivitate destul de vasta, putand sa accepte fara probleme surse USB sau HDMI. Cu caracteristici speciale, cum ar fi Power Bass, Video Up Scale sau Tv Sound On, cu o culoare neagra, eleganta si un sunet foarte clar si placut, Samsung HT-H4550R este o alegere foarte buna daca esti in cautarea unui home cinema.

 

8.8 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Sistem Home Cinema Samsung HT-H4550R 5.1

Calitate / Pret
9
Performanta
9
Design
8.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo