Cel mai ieftin Laptop – Asus X451MAV-VX278P

User Rating: Be the first one!

Cel mai ieftin laptop bun apartine celor de la Asus si poarta numele de Asus X451MAV-VX278P. Desi nu un laptop extraordinar ca si configuratie, nici nu am avea ce sa pretindem, de vreme ce platim pentru acesta in jur de 300 dolari, acesta fiind cel mai scump caz, de asemenea disponibil chiar si mai ieftin de atat. Am putea spune ca Asus X451MAV-VX278P este un laptop creat special pentru studiu, el reprezentand parte al unui program sprijinit de Ministerul Educatiei numit Euro 200, despre care, cu siguranta ati mai auzit pana acum, el nefiind nicicum nou. Ce e nou si frumos in acelasi timp este ca Asus a decis sa faca parte din acest program, cei de la Asus fiind recunoscuti in ultima vreme prin spiritul lor civic ce se impleteste extrem de bine cu cel de marketing. In acest spirit Asus X451MAV-VX278P vine la pachet cu o licenta de Windows 8.1. Professional pe 64 biti, de tip EDU (adica detine licenta educationala sprijinita de Euro 200).

Despre performanta sa nu se prea poate vorbi extrem de mult, intrucat fiind un laptop orientat catre studiu, va functiona in acest fel, insa, spre deosebire de alte device-uri din gama lui de pret, va functiona bine. Tinand cont de pret, nu ne putem astepta sa vorbim despre o placa dedicata sau un procesor capabil sa mute muntii din loc ci despre una integrata. Cu toate astea, vorbim despre stabilitate daca suntem interesati strict de office, jocuri ce nu necesita extraordinar de multe resurse sau vizionat de filme.

Asus X451MAV-VX278P

Fata de modelele anterioare a gamei X de la Asus, de data aceasta discutam despre port USB 3.0, ceea ce reprezinta un lucru de-a dreptul impresionant pentru un laptop din gama lui de pret. Asa cum spuneam mai devreme, nu ne referim la un procesor extraordinat, ci la un Intel Celeron DualCore, insa in conditiile in care nu va trebuie un bolid ci un laptop, acesta reuseste sa va ajute in task-urile zilnice, dovedindu-se credincios atunci cand trebuie sa iasa din stand-by imediat, insa facand treaba exceptionala si atunci cand vorbim despre multi-tasking. Atentie, insa, nu faceti multi-tasking cu programe de editare sau cu jocuri ce necesita resurse infinite pentru ca nu va face fata.

AsusX451MAVVX278P

Si in cazul lui Asus X451MAV-VX278P, firma producatoare pune la dispozitie profilul de sunet SonicMaster, ce a facut minuni chiar si pana acum in istoria Asus. De asemenea, tot in caracteristicile acestui laptop se poate regasi experienta unui touchpad intuitiv ce nu trebuie bajbait prea mult pentru a se prinde ce anume ai de gand sa faci, ca in cazul altor laptopuri, insa si o tastatura ergonomica ce-ti face viata mai usoara daca esti pasionat de scris ori daca ai vreo profesoara care nu te mai slabeste cu temele.

Alte caracteristici importante: HDD de 500 GB, 2 GB RAM pe DDR3, baterie LiIon de 3 celule, diagonala de 14 inch si display de tip LED, Bluetooth 4.0, Wireless

PRO:

 • Pret accesibil
 • Ideal pentru studio

 

CONTRA:

 • Performante reduse

7.3 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Laptop – Asus X451MAV-VX278P

Calitate / Pret
7.5
Performanta
6.5
Design
8
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo