Cele mai noi reduceri, doar la Emag – Stock Busters

User Rating: Be the first one!
Iata ca dupa multe saptamani in care nu s-au intamplat foarte multe, unul din cele mai mari magazine din mediul online sparge gheata. Era si timpul, chiar ne gandeam ca o asemenea perioada nu am mai intalnit de prin luna Ianuarie.

Timp de 2 zile, incepand de astazi 14 Iulie pana pe 16, Emag pregateste o campanie de revigorare a domeniului online. O campanie in care promite reduceri substantiale la o gama larga de produse. Reducerile se anunta a ajunge chiar si pana la 70%. Speram sa fie ceva mai mult fata de ultima campanie in care promitea ceva similar.

Pentru a nu continua articolul intr-o nuanta usor pesimista, cred in continuarea ca Emag este un lider important in ceea ce priveste mediul online si are de spus un cuvant important, asa ca recomandarea noastra este sa ramaneti atenti la ce va urma sa se intample in zilele ce urmeaza, iar daca sunteti deja in cautarea unor produse, deasemenea merita sa mai asteptati cateva momete pentru a vedea daca acele produse dorite de tine intra in aceasta campanie.
Reduceri vor fi in majoritatea categoriilor lor, incepand de la cele mai importante si cautate, cum ar fi telefoane, tablete, accesorii pentru acestea, monitoare, televizoare, pc-uri, laptopuri, etc, continuuand cu electrocasnice de tot felul si pana la cea mai noua categorie de produse alipita brandului Emag si anume fashion.
De remarcat faptul ca Emag tot timpul da startul campaniilor de genul acesta, urmand ca si celelalte magazine sa incerce sa tina pasul cu ei, deci, un lucru este clar urmatoarea saptamana va fi una in forta. Cine nu tine pasul nu vinde.
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo