Combina frigorifica Arctic AK315PNF+, No Frost

User Rating: Be the first one!

Arctic AK315PNF+ reprezinta o varianta foarte buna in raport cu pretul pe care il platim pentru acest produs. Desi combina este o alternativa de buget, singurul dezavantaj notabil cu care doresc sa incep, este volumul nu foarte ridicat, de numai 260 l volumul net total si 70 l volumul congelatorului.

Cu un design clasic, asa cum ne-a obisnuit deja producatorul, Arctic AK315PNF+, cu functii consacrate cu care suntem deja familiarizati si care s-au transformat in timp in criterii de cautare si selectie, precum NO FROST, numita de catre Arctic: Eco Frost Free, care reprezinta sistemul ce mentine un nivel optim de umiditate realizabil cu ajutorul curentilor de aer ce previne formarea ghetii atat in partea superioara a combinei cat si in congelator. Aceasta functie a devenit atat de cautata de catre consumatori datorita usurintei in ceea ce priveste curatarea frigiderelor.

De asemenea, Eco Fresh, este o alta caracteristica a lui Arctic AK315PNF+, acesta avand un compartiment in care temperatura este mentinuta aproximativ la 0 grade C, special gandit de inginerii de la Arctic pentru a pastra mai mult timp alimentele perisabile, precum, carnea proaspata, laptele dulce chiar si berea pentru zilele calduroase de vara.

Rafturile interioare sunt din sticla clara, cu un grad ridicat de protectie, oferind astfel un sentiment de siguranta. Garnitura este una de tip antibacterian, ce impiedica formarea mucegaiului, oferind alimentelor spatiul ideal pentru a se pastra in cele mai bune conditii.

Cu un consum energetic de doar 296 kWh/an, Arctic AK315PNF+ se incadreaza in clasa A+ si o autonomie (fara curent) de pana la 16 ore.
Daca la inceput am pomenit de ceea ce nu imi place, acum la final voi metiona ce mi-a atras atentia la aceasta combina. Imi place compartimentul Eco Fresh si in special pozitionarea lui ceva mai la indemana oricui (partea inferioara a compartimentului superior) si faptul ca usile nu sunt prevazute cu un maner in relief, acesta fiind unul scobit destul de elegant mascat in grosimea usilor.

Pentru bucatariile cu o suprafata mica, reprezinta inca un punct important decizional in vederea achizitionarii acestui produs.

8.2 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Arctic AK315PNF+

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo