Televizor Toshiba 32W3433DG Smart LED

User Rating: Be the first one!

Accesibil si smart, aceasta ar putea fi o definitie perfecta pentru televizorul Toshiba 32W3433DG LED HD datorita pretului destul de mic pentru un Smart si diagonalei acceptabile de 80 cm.
Dupa ce ne-au trecut multe modele de televizoare prin teste, unele cu functii de ultima generatie, precum controlul acestora doar cu un simplu gest sau doar prin atingere, vom incerca sa scriem un mic review si despre acest televizor care se adreseaza in special celor cu un buget limitat ce isi doresc un produs de calitate.

Televizorul Toshiba 32W3433DG va permite sa vizionati filmele, emisiunile favorite si sa rasfoiti on-line site-urile preferate intr-un mod placut.
Pe ecranul de start se regaseste un player media cu care va puteti bucura de muzica proprie, clipuri video si fotografii.
Cu seria W3, beneficiezi la maxim de modul inteligent de a te bucura de continutul media si necesitatea de a avea un browser deschis cu care vei putea naviga in confort pe Web.

Caracteristici tehnice Toshiba HD 32W3433DG

Cu o diagonala de 80 cm, o rezolutie HD de 1366 x 768 si un contrast dinamic de 25000:1, panelul acestui model de televizor este unul de tip LED. Acesta beneficiind si de un sistem de procesare a imaginii AMR+ 100. Tunerul este unul digital DVB-T si DVB-C. Un mare avantaj pentru HD 32W3433DG il reprezinta conexiunea Wi-Fi integrata cu ajutorul careia te poti conecta foarte usor cu tv-ul la un router de internet. Din punct de vedere al porturilor de conectivitate, modelul 32W3433DG nu se lauda foarte mult, anuntand sec ca are doar un singur port USB 2.0 si 2 HDMI. Noi preferam mai degraba invers. Design-ul este unul clasic, de culoare neagra, cu stand dreptunghiular si display cu o rama destul de groasa, aproximativ 2cm.

Concluzia finala este una destul de buna, pentru ca am incercat sa ne raportam pe cat posibil pretentiile la nivelul pretului. Recomandam acest model doar daca bugetul tau nu este foarte mare si iti doresti un televizor Smart si display de calitate cu o imagine buna.

8.3 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Toshiba 32W3433DG

Calitate / Pret
9
Performanta
8
Design
8
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo