Masina de spalat vase Beko DFN6833S

User Rating: Be the first one!

In ultimul timp, sa observat o crestere tot mai mare a interesului fata de masinile de spalat vase, lucru ce e demonstrat si de graficele vanzarilor celor mai mari companii in domeniu, asa ca ne-am hotarat sa studiem un pic mai bine aceasta nisa si am ales ca intr-un prim test sa alegem modelul Beko DFN6833S.

Utilitatea unui astfel de produs

In primul rand, datorita programului tot mai incarcat, cu un asemenea produs poti sa econimisesti mult timp. Un alt motiv pentru care iti poti indrepta atentia catre o astfel masina de spalat vase, este comoditatea si faptul ca operatiunea de spalare a vaselor nu este una care sa iti faca placere, ci mai degraba o necesitate.

Specificatii tehnice Beko DFN6833S

Cu un consum de numai 0.92 Kw/ ciclul de spalare, masina ofera o functionare la cele mai ridicate standarde, avand clasa A++, iar cele 8 programe adaptandu-se perfect la cele mai variate stiluri de viata, cel mai scurt dintre ele fiind cel de 30 de minute in care realizeaza un ciclu complet la capacitate maxima si la o temperatura de 35 *C.
Beko DFN6833S are 2 sertare de depozitare a vaselor glisabile, unul superior in care este special conceput pentru asezarea farfuriilor si a canilor, si unul situat in partea inferioara pentru vasele  mari (oale, cratite, etc.) care este prevazut cu un suport detasabil pentru tacamuri, obtinand astfel o organizare foarte buna a vaselor in interior.

All in one reprezinta modul in care masina Beko isi ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea inteligenta a detergentului sub forma de tablete, crescand astfel performantele de spalare.
Sistemul de ventilare (uscare) a vaselor este partea finala a oricarui program cu ajutorul caruia se realizeaza atat uscarea rapida a vaselor cat si racirea lor, evitand eventualele accidente.

Pentru persoanele singure, ce nu au un volum ridicat de vase de spalat, Beko DFN6833 poate fi programata sa spele mai putine vase cu un consum mai mic atat de energie cat si de detergent si apa.
O alta solutie inteligenta a masinilor de spalat Beko, o reprezinta senzorul care detecteaza gradul de murdarie al vaselor si programeaza automat cantitatea de apa necesara spalarii acestora.

Child lock – este functie speciala ce iti va fi de un real folos atunci cand in famalia ta se regaseste unul sau mai multi copii. Ea poate fi activata pentru a preveni orice modificare in program, atunci cand cei mici sunt atrasi de panoul de control al masinii.

Ca si concluzie finala pot spune ca, Beko DFN6833S este o masina de spalat vase buna cu un raport pret / calitate bun, ideala pentru bucatariile generoase.

PRO:

 • consum mic de energie
 • incarcare la jumatate
 • garnitura antibacteriana

CONTRA:

 • voluminoasa
 • unele programe depasesc 1.2 ore
 • consum mare de apa

Masina de spalat vase Beko DFN6833S

Beko DFN6833S este o masina de spalat vase buna cu un raport pret / calitate bun, ideala pentru bucatariile generoase.

9 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Beko DFN6833S

Calitate / Pret
8.5
Performanta
9.5
Design
9
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo