Combina frigorifica Daewoo RN-34RDQM

User Rating: Be the first one!

Daewoo RN-34RDQM este o combina frigorifica moderna, care pe langa faptul ca isi face treaba foarte bine si reuseste sa mentina toate preparatele in deplina siguranta, arata si foarte bine. Este dotata cu o multime de functii interesante si utile, reuseste sa se impuna prin eficienta energetica, nivelul redus de zgomot si alte dotari atragatoare.

Cum arata Daewoo RN-34RDQM?

Aspectul combinei este unul foarte placut. Desi nu are foarte multe elemente care sa o scoata in evidenta, faptul ca este construita in totalitate din metal si ca are un aspect metalic, futurist si placut, o introduc in categoria combinelor frigorifice cu adevarat frumoase. Este simpla, dotata cu un ecran unde afiseaza cateva informatii utile utilizatorului si cu un dispenser pentru apa, care sa iti ofere intotdeauna apa proaspata si rece.

Care sunt lucrurile cu care iese in evidenta aceasta combina?

Primul lucru pe care trebuie sa il precizam este faptul ca are un consum redus de energie. Face parte din clasa de eficienta energetica A++ si reuseste sa consume foarte putin, in ciuda eficientei de care da dovada.
Este echipata cu functia Perfect No Frost, in asa fel incat raceste uniform compartimentul frigiderului, fara sa duca la inghet.
Daewoo RN-34RDQM nu este o combina zgomotoasa, ba din contra. Nivelul de zgomot pe care il prezinta este foarte mic, deoarece compresorul este unul de inalta tehnologie si este insotit de un ventilator foarte silentios.

Specificatii Daewoo RN-34RDQM

Daewoo RN-34RDQM este o combina frigorifica foarte incapatoare, in asa fel incat sa iti poti pastra toata mancarea in el, fara niciun fel de probleme. Volumul total este de 305 litri si este impartit in 2: volumul congelatorului este de 84 de litri in timp ce volumul frigiderului este de 221 de litri.
In frigider vei gasi o compartimentare foarte usor de folosit. Cele 3 rafturi sunt suficiente pentru o aranjare foarte eficienta a tuturor alimentelor, iar compartimentul de legume si fructe iti da posibilitatea sa pastrezi cat mai multe legume intr-o stare perfecta.

Congelatorul este si el compartimentat in 3, in asa fel incat sa ai libertatea de a aranja cum vrei produsele pe care le vrei pastrate pentru mai mult timp.
Dimensiunile frigiderului sunt generoase, acesta avand o inaltime de 180 de centimetri, insa asta nu inseamna ca nu incape in bucatarie. Latimea sa este de 59.5 cm iar adancimea de 65 de centimetri, asadar, ii poti gasi un loc pe spatiul vechiului frigider. Greutatea sa este de 67 de kg, asadar, putem spune ca avem de a face cu un frigider foarte stabil.

Cei de la Daewoo au acordat atentie inclusiv sigurantei, asadar, daca deschizi usa pentru mai mult de cateva zeci de secunde, frigiderul te avertizeaza.
Cu un pret rezonabil, foarte incapator si cu un aspect care poate sa imbunatateasca design-ul oricarei bucatarii, Daewoo RN-34RDQM este o combina frigorifica ce iti va atrage atentia inca de la prima vedere. Este eficient, consuma putin si este produs de un producator cu o istorie bogata in productia de frigidere si combine frigorifice.

 

Combina frigorifica Daewoo RN-34RDQM

Daewoo RN-34RDQM este o combina frigorifica moderna, cel mai nou model de la Daewoo

8.3 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Combina frigorifica Daewoo RN-34RDQM

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8
Design
8.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo