Frigider cu doua usi Beko DDEN507SWD+

User Rating: Be the first one!

Beko DDEN507SWD+ este un frigider cu doua usi, care ofera un prim impact extrem de placut. Este foarte elegant, simplu si are un aspect futurist. Liniile simple il recomanda pentru absolut orice bucatarie iar faptul ca este realizat din inox il face sa ofere impresia calitatii.
Dimensiunile frigiderului sunt standard, asa ca poate fi pus in locul frigiderului vechi, fara niciun fel de probleme. Este adevarat, are o inaltime de aproape 2 metri, ceea ce inseamna ca este foarte spatios.

Care sunt elementele cu care iese in evidenta?

 • Sistemul Active Dual Cooling.
  • Este un sistem care reuseste sa ofere o racire cu pana la 20 % mai rapida. Astfel, timpul de conservare a alimentelor devine dublu iar conditiile de umiditate sunt ideale. Datorita acestui sistem, amestecarea mirosurilor dintre compartimentele racitorului si a congelatorului sunt de domeniul trecutului. Racirea acestui frigider se face pe baza curentilor de aer ventilati, independenti in fiecare dintre cele doua compartimente.
 • Active fresh blue light.
  • Este o functie speciala de la Beko care ofera efectul de fotosinteza printr-o lumina albastra. Astfel, nivelul de vitamine pe care il au fructele si legumele este pastrat la cote maxime.
 • Sistem de racire no frost.
  • Daca la frigiderele normale este necesara o dezghetare periodica, la frigiderul Beko DDEN507SWD+ aceasta nu mai este necesara. Datorita sistemului de racire No Frost, gheata nu se va mai forma in interiorul aparatului. Datorita acestei functii, frigiderul se va intretine mult mai usor si va fi mult mai eficient in pastrarea alimentelor la o calitate maxima.
 • Functie de ionizare.
  • Ionii indeparteaza bacteriile si microorganismele care, in mod normal, duc la mirosuri neplacute. Din acest motiv, Beko DDEN507SWD este dotat cu o functie de ionizare care mentine aerul din frigider curat si pastreaza alimentele proaspete pe termen lung.
 • Protectie antibacteriana.
  • Garnitura montata pe usi este etansa si este dotata cu aditivi speciali care previn formarea bacteriilor. Protectia antibacteriana se gaseste si pe manerele usilor, care sunt acoperite cu un strat antibacterian ce asigura un nivel foarte bun de igiena.
 • Dozator de apa.
  • La exteriorul frigiderului se afla un dozator care iti va oferi apa rece si proaspata, in asa fel incat sa nu mai trebuiasca sa tii mereu sticle in frigider. Tot ce trebui sa faci este sa apesi clapeta si sa te bucuri de apa, fara sa fie necesara deschiderea usii.

Beko DDEN507SWD+ este un frigider care consuma foarte putina energie. Acesta face parte din clasa de eficienta energetica A+ si consuma cu pana la 24% mai putin decat frigiderele care fac parte din clasa de eficienta energetica A.
Cu o multime de functii interesante, un aspect placut si un consum redus de energie, Beko DDEN507SWD este un frigider care merita toata atentia.

9.2 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Frigider Beko DDEN507SWD+

Calitate / Pret
9.5
Performanta
9
Design
9
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo