Combina frigorifica LG GBB539SWHWB

User Rating: Be the first one!

Intrucat numarul de zile ramase pana la Black Friday scade vertiginos, ne permitem sa aducem in atentia dvs. o combina frigorifica pe care poate ar fi bine sa tineti un ochi. Avem motive sa credem ca acest produs va beneficia de o reducere substantiala in cadrul respectivului eveniment.

Combina frigorifica LG GBB539SWHWB are un volum total de 350 l. Desi probabil nu pare mult, acest produs ar trebui sa fie suficient de incapator pentru a pastra in conditii optime alimentele necesare unei familii de 4-5 persoane. Daca volumul congelatorului este de 114 l, cel al frigiderului este de 236 l.

Produsul este clasificat in clasa enegetica A+ deci indicele de eficienta energetica se afla intre 30 si 42. Pentru cei ce nu stiu, clasele energetice A+ si A++ sunt special dedicate frigiderelor si congelatoarelor. Acestea fiind spuse, combina frigorifica LG pe care v-o prezentam este, fara indoiala, de ultima generatie.

Puterea sunetului emis cand combina se afla in functiune atinge cota de 42 dB, deci poate fi considerata silentioasa. Combina beneficiaza si de o serie de facilitati utile, rar intalnite in cadrul produselor din aceasta categorie. Spre exemplu, LG GBB539SWHWB vine echipata cu un display LED interor ce afiseaza o serie de informatii relevante dvs. Mai mult, produsul este dotat si cu alarma la usa, in cazul in care simtiti nevoia de asa ceva.

Fiind clasificata cu 4 stele, aceasta combina frigorifica se ridica la cele mai inalte standarde cand vine vorba de calitate. Mai mult, produsul beneficiaza si de tehnologia NoFrost care, spre deosebire de frigiderele traditionale, nu necesita a fi dezghetata sau intretinuta. Pentru cei aflati permanent pe fuga, aceasta combina frigorifica este ideala. De ce? Pentru ca te scapa de multe griji in plus.

Aceasta combina frigorifica beneficiaza si de BioShield, o tehnologie noua si inovativa in ceea ce priveste acest segment de produse. Practic, peretii interiori ai frigiderului si ai congelatorului au in compozitia lor ioni de argint ce impiedica dezvoltarea bacteriilor. In esenta, va puteti lua adio de la mirosuri neplacute si nedorite.

Nu in ultimul rand, combina frigorifica LG GBB539SWHWB ofera si posibilitatea de congelare express. Astfel, produsele alimentare vor ajunge la stadiul de inghet intr-un timp mult mai scurt decat in mod normal.

In incheiere, cand vine vorba de raportul pret / calitate, aceasta combina frigorifica nu lasa de dorit. Produsul beneficiaza si de o garantie de 2 ani.

LG GBB539SWHWB
7 Total Score

Calitate / Pret
7
Performanta
6.5
Design
7.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo