Videoproiector Benq MX631ST

User Rating: Be the first one!

In timp ce unii se orienteaza catre televizoare cu diagonala tot mai mare, altii fac alegerea inteleapta de a achizitiona un proiector. In cazul in care aveti la dispozitie un perete alb pe care sa puteti proiecta imaginile dorite, videoproiectorul Benq MX631ST este mai mult decat potrivit pentru dvs. Daca nu, veti avea nevoie in mod aditional si de un ecran alb si il puteti gasi aici.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui proiector este faptul ca distanta de proiectare poate varia insa calitatea redata va ramane intotdeauna aceeasi. In cazul in care aveti nevoie de un astfel de dispozitiv pentru a tine prezentari si conferinte, distanta scurta de proiectare nu va deranja ochiul dar va permite sa va concentrati pe audienta.

Proiectorul are o rezolutie de 1024 x 768 si ofera un contrast de 13000 la 1. Diagonala maxima a imaginii proiectate se poate ridica pana la 3.04 m in timp ce cea minima este de doar 1.52 m. Proiectorul este 3D ready si beneficiaza si de tehnologia DLP 3D (Digital Light Processing). Aspectul imaginii este de 4:3.

In ceea ce priveste porturile, Benq MX631ST este echipat cu VGA In & Out, Composite, S-Video, USB Type A si USB Mini B. Mai mult, proiectorul are si doua mufe HDMI ce permit conectarea la orice laptop sau dispozitiv echipat cu un astfel de port.
Avand o greutate de doar 2.6 kg (aproape cat un laptop) proiectorul este foarte usor de transportat si manevrat. In ceea ce priveste accesoriile, produsul vine insotit de telecomanda, cablu de alimentare si cablu VGA. Cablurile HDMI (de exemplu) nu sunt incluse in pret.

Daca pana recent datorita preturilor piperate proiectoarele erau folosite numai in scop de business si educational, in ziua de astazi lucrurile nu mai stau tocmai asa. Pentru cei ce nu au un televizor smart, de ultima generatie, un proiector poate fi vazut drept varianta optima.
Il poti conecta la calculator si vizualiza orice film, serial sau emisiune TV. De asemenea, il poti conecta la Xbox sau PlayStation si te poti juca cat doresti. Mai mult, spre deosebire de ecranele TV, luminozitatea este semnificativ redusa iar ochiul nu va obosi la fel de rapid. Oare sa mai mentionam si faptul ca, din punct de vedere financiar, un proiector este mult mai avantajos decat orice televizor cu diagonala intre 1.5 m si 3 m?
Acest produs poate fi achizitionat imediat si beneficiaza de garantie pentru 36 de luni.

videoproiector-BenqMX631ST
8.2 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Videoproiector Benq MX631ST

Calitate / Pret
8
Performanta
8
Design
8.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo