HDD extern Toshiba Canvio Basics 1TB, USB 3.0

User Rating: Be the first one!

Hdd-ul extern Toshiba Canvio Basics este o solutie ideala pentru cei care vor sa isi mareasca spatiul de stocare printr-o metoda simpla si eficienta. Este un HDD elegant, mic si foarte placut, care vine echipat cu tehnologii moderne, pentru un transfer de date cat mai rapid si pentru o experienta deosebita.

Specificatiile sunt construite in asa fel incat sa transforme acest HDD intr-o adevarata bijuterie. Capacitatea de stocare este mare, Toshiba Canvio Basics avand nu mai putin de 1TB, conectivitatea se face printr-o interfaca USB 3.0 iar compatibilitatea sa este cu Microsoft Windows 7, 8 si 8.1.
Este suficient de mic incat sa poata incapea intr-un buzunar ( are doar 79 x 119 x 15 mm) si are doar 230 de grame.
Culoarea neagra este foarte eleganta, in asa fel incat nu iti va fi rusine sa porti acest Hdd extern peste tot.

Care sunt elementele cu care Toshiba Canvio Basics iese in evidenta?

 • Viteza mare de transfer. Timpul este cel mai valoros lucru pe care il avem, asadar, este ideal sa facem orice activitate mult mai repede. Echipat cu tehnologia USB 3.0, Toshiba Canvio Basics garanteaza o viteza foarte mare de transfer. Astfel, poti transfera fisiere foarte mari in doar cateva secunde. Evident, Hdd-ul este compatibil si cu tehnologia USB 2.0.
 • Functionare simpla. Functionarea acestui HDD extern este extrem de simpla. Practic, prin simpla actiune Plug and Play, Hdd-ul va functiona fara sa necesite instalarea vreunui software. Atentie, insa, functionarea lui este garantata doar pentru Windows. Odata conectat, vei putea transfera fisierele intr-un mod intuitiv, prin glisare.
 • Carcasa compacta. Desi capacitatea de stocare este una foarte mare, carcasa este mica si compacta. Aceasta are un finisaj mat, de culoare neagra si este foarte rezistenta. Evident, nu este de preferat sa scapi HDD-ul pe jos, insa nu trebuie sa te comporti cu el ca si cu un bibelou. Toshiba Canvio Basics este perfect pentru stocarea de muzica, de filme si de fotografii. Carcasa nu este una simpla, ci este echipata cu un senzor intern de socuri, care garanteaza protectia datelor, oricare ar fi locul unde mergi.

Toshiba Canvio Basics este, asadar, un Hdd extern care respecta toate criteriile de calitate, fiind rezistent, rapid si placut la vedere. De asemenea, are un pret modic, in asa fel incat oricine sa isi poata mari capacitatea de stocare fara sa scoata o avere din buzunar.

8.7 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Toshiba Canvio Basics

Calitate / Pret
8.5
Performanta
8.5
Design
9
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo