iMac Sistem Desktop PC 21.5 me086z/a

User Rating: Be the first one!

Apple iMac 21.5″ Quad-Core i5 2.7Ghz ME086 este poate unul dintre cele mai bune computere pentru uz personal al timpurilor noastre, potrivit chiar si pentru cei ce se declara iubitori de editari foto si video, datorita ecranului mare, indraznet dar si a tehonlogiei pixel grid care elimina efectul enervant de imagine sacadata, in acelasi timp, fiind capabil sa elimine pana la 70% din reflexia de lumina ce-ar deranja ochiul in cazul unei vizionari. Monitorul are o tehnologie IPS si este, asa cum ne asteptam, backlit. Share-uirea unei vacante cu familia nu a fost niciodata mai usoara si mai placuta, pentru ca monitorul lui Apple iMac ME086z/a este unul care reda extraordinar de frumos culorile, dand senzatia de viata si magie.
In ceea ce ne priveste, niciun desktop nu a mai adus atatea beneficii cum aduce acesta, desi pretul sau de pe piata nu este unul chiar mic. Cu toate astea, produsele Apple s-au dovedit intotdeauna fiabile, astfel, daca ar fi sa-i credem pe englezi: suntem prea saraci ca sa ne cumparam lucruri ieftine – care sa se strice a doua zi, am adauga noi.

A patra generatie de procesoare cu patru nuclee si ultima grafica de la nVidia GeForce 700, reprezinta combinatia ideala, lucrurile putand deveni chiar si mai bune de-atat daca adaugam optiunea avansata de Fusion Drive care te ajuta sa-ti manageriezi inteligent aplicatiile, intuind ce anume ai de gand sa folosesti mai abitir. Faptul ca video-urile pot fi vizionate cu mult mai multe frame-uri pe secunda, procesand totul la 2,7 Ghz, astfel, face ca vizionarea 3D sa devina nu numai posibila dar si placuta. Editarea HD se realizeaza si ea la cote inalte. Inca o veste buna este ca grafica Intel Iris Pro este disponibila si la acest model de iMac.

imac me086z/a

Conexiunea la internet se realizeaza ceva mai repede ca la modelele precedente, prin WiFi 802.11 ac, ceea ce ofera o conexiune de trei ori mai rapida, imbunatatind performantele WiFi-ului.
Detine, de acum, clasicul USB 3.0, insa si mai batranul USB 2.0, pentru a fi sigur ca toate perifericele tale se vor potrivi la iMac ME086. Ca un sfat suplimentar, aveti grija sa va updatati driverele, astfel incat sa nu existe probleme de acest gen. Thunderbolt este solutia prin care transferul de date devine extrem de simplu dar si de rapid. Transferul de date se realizeaza de asemenea si prin Bluetooth 4.0.
Din punct de vedere audio, sta, de asemenea foarte bine, sunetul fiind redat cu o inalta fidelitate, acesta fiind acompaniat de un microfon dublu ce te asigura ca vei avea parte de cea mai frumoasa experienta daca folosesti Facetime-ul.
In cutia lui iMac ME086 se gaseste: iMac-ul propriu-zis, magic mouse-ul, tastatura wireless, cablul de alimentare si vine instalat cu OS X Yosemite.

PRO:

 • Design atractiv
 • Usor de configurat
 • Foarte silentios

CONTRA:

 • Fara unitate optica

8.7 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de iMac Sistem Desktop PC 21.5 me086z/a

Calitate / Pret
8
Performanta
8
Design
10
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo