New Nintendo 3DS XL

User Rating: Be the first one!

Pentru ca suntem constienti de faptul ca printre cititorii inteste.ro exista o sumedenie de iubitori ai consolelor de jocuri, astazi am decis sa va vorbim despre noua consola de la Nintendo si anume despre modelul 3DS XL, care promite sa fie superior modelului anterior, insa si mult mai intuitiv. Lansata de cateva zile pe piata, consola poate fi comandata de pe site-urile din afara sau de la noi, astfel, asigurandu-ne ca suntem primii care pun mainile pe aceasta bijuterie tehnologica destinata divertismentului. Iubitorii adevarati de jocuri pe consola vor intelege exact entuziasmul acestei noi aparitii.

Cu Nintendo 3DS XL, jocurile prind viata cu ajutorul functiei de face-tracking 3D (detectarea fetei). Aceasta functie functioneaza cu ajutorul camerelor incorporate in consola, setate special pentru a regla imaginea in functie de unghiul favorabil jocului, astfel incat sa avem parte de cea mai frumoasa experienta de joc. Ca si functie suplimentara a camerei, mentionam ca aceasta poate realiza fotografii destul de bune in conditii de iluminare scazuta. Deci, iata, putem realiza un soi de multitasking cu aceasta consola de la Nintendo.
Tot in spiritul experientei de joc extraordinare vine si joystick-ul care aduce posibilitati noi tastei C care devine intuitiva prin natura ei. De asemenea sunt adaugate functii suplimentare si tastelor ZL si ZR. De asemenea, vorbim si despre un pad cu rotatie de 360 grade.
Procesorul este si el varianta imbunatatita a celui anterior, reactionand mai bine la stimuli si permitand afisarea mai rapida, astfel, favorizand si timpul de joc. Jocurile vor arata mult mai bine si se vor juca, de asemenea, excelent, intrucat discutam despre un real power boost in cazul acestui model nou de procesor aplicat.

Consola Nintendo New 3DS XL

Celor indragostiti de jocurile de pe modelul precedent de consola, si anume Nintendo DS si Nintendo DSi, le spunem ca acestea sunt disponibile si pe Nintendo 3DS XL. Ni se pare ca aceasta este o bila alba pentru cei de la Nintendo, intrucat este cunoscut faptul ca schimbarile bruste nu au facut niciodata vreun bine marketingului din spatele firmei.

Cu Nintendo 3DS XL, muzica, fotografiile dar si celelalte fisiere sunt transferate usor pe un PC datorita conexiunii Wireless de buna calitate. Totul se realizeaza cu ajutorul cardului microSDHC.

Conexiunea la internet se realizeaza si ea rapid astfel incat browsing-ul sa devina o placere. La navigatul internetului se pot folosi chiar si butoanele ZL si ZR despre care povesteam mai devreme, pentru a schimba tab-urile intre ele, C-ul fiind extreme de util in cazul zoom-ului.

Ecranul 3D Nintendo 3DS XL

Nintendo 3DS XL include doua ecrane, unul tactil de jos ce se poate folosi un stylus, care vine cu consola iar ecranul de sus afiseaza imagini 3D cu se pot vedea cu ochiul liber. Privind la ecran este ca si cum privim printr-o fereastra intr-o lume in care personajele si obiectele au adancime adevarata. Sistemul are, de asemenea, o adancime Slider 3D care permite jucatorilor sa selecteze nivelul de 3D in functie de preferintele utilizatorului.

Sistemul Nintendo 3DS XL deschide o noua lume a posibilitatilor de joc. Afisajul 3D stereoscopic al ecranului superior ofera un sentiment de spatiu si adancime din lumea jocului care se extinde cu mult in spatele ecranului. Totul devine mai usor pentru a vedea pozitia obstacolelor din joc, cu o experienta mult mai intuitiva pentru toate tipurile de jucatori.

Nu stim despre voi insa noi suntem destul de entuziasmati si abia asteptam sa ne-o comandam!

New Nintendo 3DS XL

Cu Nintendo 3DS XL jocurile prind viata cu afisajul 3D stereoscopic al ecranului superior ce ofera un sentiment de spatiu si adancime din lumea jocului

PRO:

 • Doua ecrane mari ce imbunatateste semnificativ efectul 3D
 • Constructie solida
 • Circle Pad, senzor giroscopic, senzor de miscare, pedometru si camera foto
 • Comutator wireless

CONTRA:

 • Nu toate jocurile vin în versiuni 3D

8.2 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de New Nintendo 3DS XL

Calitate / Pret
8
Performanta
8
Design
8.5
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo