Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre C470 All-In-One

User Rating: Be the first one!

Lenovo IdeaCentre C470 All-In-One reprezinta hibridul dintre sistemul clasic de tip desktop si un laptop. Iar daca ar fi sa mergem si mai departe cu asemanarile, l-am putea, de asemenea, introduce in categoria produselor de la Apple (cu ghilimelele de rigoare), avand multe in comun cu un sistem de tipul desktop din gama acestora de produse. Nu putem sti exact daca discutam despre o imitatie pe fata sau o coincidenta, insa putem sa ne bucuram ca avem parte de un sistem compact ce prezinta caracteristici avansate, sistem cu care ne putem juca mai mult decat o simpla navigare pe internet sau un joc de Solitaire. Din punct de vedere al pretului, desktopul de la Lenovo sta destul de bine, iar acest pret devine bun in momentul in care spicuim un pic functiile dar si componentele instalate de o foarte buna calitate, dupa cum vom vedea in cele ce urmeaza.

Cu un procesor Intel Core I3, cu o frecventa de 1700 Mhz pe 64 biti, Lenovo IdeaCentre C470 All-In-One aduce pe piata o sumedenie de tehnologii utile ce au menirea de a imbunatati calitatile acestui procesor, cum ar fi: Intel® Hyper-Threading, Intel® Virtualization (VT-x), Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT), Enhanced Intel SpeedStep®, Thermal Monitoring Technologies, Intel® ME Firmware Version, Intel® HD Audio Technology, Intel® Identity Protection, Intel® Rapid Storage Technology, Intel® Smart Connect. Toate acestea, lucreaza impreuna concomitent pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de cea mai frumoasa experienta inclusa intr-un desktop de tipul compact all-in-one.

Placa de baza contine sunet integrat dar si retea integrata ce sustine wireless-ul 802.11. Iar cand download-urile de pe internet devin mult prea multe, multitasking-ul devenit intens, ne ajuta memoria RAM de 4GB de tipul DDR 3, pentru ca nimic sa nu ramana uitat sau intepenit. Uitati astfel de task manager! Chiar si la capitolul placa video, acest desktop all-in-one sta extreme de bine, avand o placa dedicata nVidia GeForce 820A ce favorizeaza jocurile cu grafici avansate.

Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre C470 All-In-One

Cu un HDD de 1 TB cu interfata SATA putem mereu fi siguri ca avem parte de spatiu suficient pentru a ne stoca muzica, proiectele, filmele, fotografiile sau orice document ce tine de sistemul de operare instalat. Si, pentru ca tot am deschis discutia sistemului de operare, iata si prima (si poate singura) veste proasta: acesta vine cu FreeDos, astfel, va trebui sa mai cheltuim ceva banuti pe sistemul de operare. Insa, ca sa scutim bani, putem sa profitam de noua oferta a celor de la Microsoft care ofera Windows 10 cu licenta gratuita timp de un an, insa doar la upgrade.

Vine la pachet cu mouse si tastatura, dar si cu monitorul considerat o periferica integrata cu diagonal de 21.5 inch si o rezolutie de 1920 x 1080, de tip LED wide. Se conecteaza la o mufa USB 3.0, trei USB 2.0, un RJ45. In concluzie Lenovo IdeaCentre C470 All-In-One este un sistem ce merita achizitionat pentru ca ne scuteste de spatiu irosit pe birou insa ne ofera si cee ace avem nevoie din partea unui computer, fiind util multor tipuri de utilizatori.

7.5 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Lenovo IdeaCentre C470 All-In-One

Calitate / Pret
7.5
Performanta
7
Design
8
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo