Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X, 1200 RPM, 6 kg

User Rating: Be the first one!

Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X este considerata o adevarata revolutie in randul masinilor de spalat rufe intrucat are parte de o serie de caracteristici ce o scot din anonimat, dupa cum vom vedea in cele ce urmeaza. Tehnologia EcoBubble este una dintre aceste caracteristici menite sa aduca un plus de noutate in randul produselor din casa, prin aceasta, cei de la Samsung dovedind ca sunt prieteni cu natura. In ultima vreme, observam o tendinta in crestere a producatorilor de electrice si electronice de a solidariza cu mediul inconjurator, tendinta care nu poate decat sa ne bucure. Cum functioneaza, mai exact, aceasta tehnologie? Destul de simplu! Detergentul este amestecat cu apa, ca mai apoi sa fie generate bule de spuma care patrund mult mai eficient in material, economisind astfel nu numai timp, insa si apa, detergent si energie electrica.

Eco Drum Clean face parte cam din aceeasi categorie de servicii oferite de aceasta masina de spalat, intrucat cu ajutorul acestei functii, masina dumneavoastra de spalat va elibera o alarma speciala dupa aproximativ 40 spalari care va va anunta ca este cazul sa o curatati. Insa pana sa ajungeti la acela 40 spalari, tehnologia aceasta va ajuta la curatarea automata a vanei de fiecare data cand spalati, chiar in timp ce spalati. Totul ecologic si curat, la o clasa energetica A++.

Poate una dintre cele mai mari probleme are masinilor de spalat ale timpurilor noastre este designul banal si total nepotrivit niciunui loc din casa, mai ales daca discutam despre apartamentele mici in care, de cele mai multe ori, masina de spalat isi gaseste locul in bucatarie sau chiar pe hol, din ce in ce mai rar in baie, acolo unde ar trebui sa stea de fapt. Tocmai din acest motiv, cei de la Samsung s-au gandit sa rezolve si aceasta situatie si i-au dat acestui model de masina de spalat un design special din inox, usor curbat, cu afisaj lat al butoanelor ce nu numai ca adauga un plus de eleganta dar si un iz futurist cu aspect de crom.

Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X

Iar daca tot am vorbit despre apartamente mici in care e nevoie de un look aparte al masinii de spalat SLIM de la Samsung, iata ca vom mai discuta despre inca un aspect “romanesc” al situatiei. Nu-i asa ca v-ati saturat sa dati banii pentru a va fi reparata masina? Si mai mult decat atat, ca aceasta sa va lase atunci cand va este lumea mai draga? Ei bine, Samsung a incorporat diagnosticarea inteligentă care detecteaza erorile din stadiul incipient, oferind solutii simple de remediere a problemei, obtinute prin scanarea cu ajutorul unui smartphone. Functia Rezistenta Ceramica Plus va proteja masina de calcar.

Samsung WF60F4E5W2X

Insa, dincolo de toate aceste caracteristici futuriste, atunci cand ne cumparam o masina de spalat, cel mai important este ca aceasta sa curate hainele. Aceasta promite sa scoata dintr-o singura spalare petele dificile ca cele de vin, rosii, sange sau iarba.
Celor extrem de ocupati le mai dam o veste buna: exista functia de spalare rapida care se poate seta in functie de cat timp avem la dispozitie. Ea se gaseste intuitiv in meniul de utilizare a masinii si se foloseste activand numarul de minute aferent ciclului de spalare. Iar daca spalam haine din aceeasi categorie, masina de spalat va tine minte, venind in sprijinul nostru prin memo ultimul program.

9 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X

Calitate / Pret
9
Performanta
9
Design
9
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo