Cuptor cu microunde Electrolux EMM21150S

Un cuptor cu microunde este indispensabil oricarei bucatarii, deoarece micsoreaza extrem de mult timpul alocat gatitului si reuseste sa rezolve o multime de probleme pe care le are orice bucatar, fie ca este profesionist sau amator.
Electrolux EMM21150S este un cuptor cu microunde elegant, pe care vei fi incantat sa il ai in bucatarie.

Primul lucru care iese in evidenta la acest cuptor este, fara doar si poate aspectul. Cu un model inedit si o combinatie de negru si gri, ofera un aspect modern si futurist, putand sa fie pozitionat cu usurinta in orice loc al bucatariei. Pe langa aspect insa, Electrolux EMM21150S este si foarte eficient, reusind sa incalzeasca, sa gateasca si sa dezghete intr-un timp foarte scurt.

Cu ce iese in evidenta Electrolux EMM21150S?

Este un cuptor cu microunde special, care pe langa functia de incalzire si functia standard de gatit la microunde, ofera si un grill din cuart, care transforma orice mancaruri in preparate crocante si foarte frumos rumenite. Astfel, eficienta in bucatarie creste considerabil, daca ai in dotare acest cuptor.

Comenzile simple pe care le ofera Electrolux EMM21150S sunt si ele foarte apreciate. Butoanele rotative sunt foarte comode si intuibile, asadar, poti schimba setarile cu usurinta, chiar si in timp ce gatesti.
Dezghetarea produselor congelate este un punct forte pentru acest cuptor cu microunde, deoarece iti usureaza foarte mult munca din bucatarie. Practic, vei fi pregatit sa incepi gatitul cu mult inainte de a o face in cazul in care nu esti dotat cu Electrolux EMM21150S.

Specificatiile cuptorului

Specificatiile pe care le ofera Electrolux EMM21150S sunt generoase.

  • Capacitate de 18.5 litri. Vei putea prepara mancare pentru toata familia, deoarece capacitatea acestui cuptor este una foarte generoasa si permite incalzirea sau prepararea unor cantitati mari de mancare;
  • Putere de 800 W. Puterea cuptorului este si ea una mare. Cei 800 de W sunt impartiti in nu mai putin de 11 nivele de putere + nivelul de dezghetare. Astfel, vei avea un control total asupra preparatelor pe care le faci. In plus, pentru a nu uita ca ai un preparat in cuptor, Electrolux EMM21150S este dotat cu un semnal sonor care te anunta de fiecare data cand este gata un program de incalzire sau de gatit.
  • Grill. Grillul este dotarea inedita pe care o aduce acest cuptor. Este o solutie pentru prepararea unor mancaruri crocante si delicioase. Puterea grillului este de 1000 W, asadar, vei putea sa pregatesti rapid orice iti doresti tu.

Cu dimensiuni standard si un aspect placut, Electrolux EMM21150S poate sa se potriveasca atat intr-o bucatarie care nu a mai avut un cuptor cu microunde, cat si intr-una in care doar doresti sa il schimbi pe cel vechi. In plus, este un cuptor cu microunde cu pret decent si cu functii deosebite, asadar merita toata atentia.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

inTesTe.ro
Logo