Samsung 55JU6770, televizor curbat UHD 4k

User Rating: Be the first one!

Televizorul LED Curbat Samsung 55JU6770 iese in evidenta fata de alte modele lansate de catre diversi producatori prin intermediul tehnologiei TIZEN a inginerilor sud-coreeni. Genul de televizor pe care ti-l doresti din tot sufletul in propriul living, cu atat mai mult cu cat este de ultima generatie (televizor curbat) si pluseaza pe partea de functii cu care a venit echipat. Pretul poate fi singurul dezavantaj al acestui televizor, cu mentiunea ca este justificat in raport cu ceea ce am putut urmari si in „gradina” celorlalti competitori activi pe piata romaneasca de profil.

In ceea ce ne priveste, afirmam cu tarie ca brandul Samsung este cel mai important jucator pe segmentul televizoarelor de ultima generatie. Puncteaza rand pe rand la capitolele design, functii, dar si pret, Samsung avand in acest sens cate un model aparate pentru fiecare tip de consumator. Deci, modele reusite atat pentru consumatorii mai putin pretentiosi, precum si pentru cei foarte selectivi, asa cum este cazul de fata!

Tehnologia TIZEN constituie, de fapt, sistemul (partea de software) din spatele acestui centru de divertisment. Un plus evident, asadar, adus functiilor prezente in meniul SMART.

Ca design, Samsung 55JU6770 ne duce cu gandul la un produs premium inca de la prima vedere. Televizoarele curbate sunt in trend la ora actuala, aducand un plus de rafinament sufrageriilor noastre. Si cum „obrazul subtire cu cheltuiala se tine”, e bine de stiut ca pretul cerut in schimbul acestui televizor se ridica in jurul sumei de 5 – 6000 RON. Pentru un pret actualizat, la zi, accesati linkurile noastre!

Diagonala televizorului Samsung 55JU6770 masoara 139 cm (55 de inchi), rezolutia nativa fiind Ultra HD/ 4K. Imaginile impecabile oferite prin intermediul acestui dispozitiv vin ca urmare a imbinarii celor mai noi tehnologii din domeniu, precum Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus), Dolby Digital Plus sau Hyper Real Engine.

Nici partea audio nu a fost neglijata de inginerii asiatici, din moment ce, potrivit specificatiilor oferite de producator, Samsung 55JU6770 dispune de o serie intreaga de caracteristici superioare de sunet: TV SoundConnect, Wallmount Sound Mode, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, s.a. Sunetul este redat cu ajutorul celor doua difuzoare incorporate, de cateva 10W. Pentru performante sporite, insa, recomandam achizitionarea unui soundbar pentru cei mai pretentiosi!

Avand la dispozitie un televizor atat de performant ca Samsung 55JU6770, scapam de clasicul receiver folosit pentru a avea acces la continut HD si, implicit, corvoada de a avea prin casa o telecomanda in plus. Sarcina acestui mare important atu cade in sarcina caracteristicii SLOT CI+, pe partea de conectivitate venind, de asemenea, Wi-Fi-ul integrat, cele 3 iesiri USB 2.0, video composite si alte 4 porturi HDMI.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo