Soundbar Samsung J470, 460W, Bluetooth

User Rating: Be the first one!

Astazi am decis sa ne oprim asupra unui soundbar, Samsung J470, in ideea de a satisface consumatorii care se declara complet nemultumiti de televizoarele (si, in general, orice device multimedia) care vin la pachet cu un sistem neconvingator de difuzoare. Bara de sunet propusa spre review poate reprezenta o solutie foarte buna pentru persoanele direct interesate sa se bucure de muzica, filme, jocuri si alte activitati din aceasta sfera. Un real centru de divertisment, am putea spune, in masura in care acest dispozitiv dispune si de un subwoofer wireless, fiind foarte usor de instalat.

Tehnologia Bluetooth a fost bifata, de asemenea, in cadrul barei de sunet Samsung J470, oferindu-le astfel posibilitatea utilizatorilor sai sa il „lege” de orice gadget disponibil (tableta, smartphone, computer, etc). In cazul in care tineti foarte mult la bateria smartphone-ului, puteti la fel de bine sa apelati la portul USB existent. Incarcati muzica pe un stick de memorie si ascultati-o ori de cate ori simtiti nevoia!

Pe langa telecomanda inclusa in pachet, producatorul sud-coreean a considerat de bun augur si prezenta unui adaptor USB, tocmai pentru a nu mai bajbai prin spatele barei de sunet, in cautarea portului cu pricina.

[vc_button title=”Vezi pret si pareri Soundbar Samsung J470″ target=”_blank” rel=”nofollow” color=”btn-success” icon=”none” size=”btn-large” href=”http://inteste.ro/vezi/soundbar-samsung-j470-460w-bluetooth/”]

Conectivitatea soundbar-ului Samsung J470 este la cote inalte, in conditiile in care tot aici ne putem bucura de flexibilitatea la configurarea si conectarea celor mai populare dispozitive externe folosite in momentul de fata de un utilizator obisnuit. Posesorii de player Blu-Ray pot reda cu usurinta muzica prin intermediul acestui soundbar, dar nu numai. In fond, prezenta tehnologiei Bluetooth se traduce prin posibilitatea de a crea un mediu Samsung in intimitatea propriei locuinte. Puteti conecta, asadar, majoritatea dispozitivelor lansate de Samsung de bara de sunet Samsung J470!

Odata conectate dispozitivele cu ajutorul porturilor HDMI, cablu optic, USB, Audio in si Bluetooth, utilizatorii vor putea trece aproape instantaneu de la o sursa la alta. Cum? Apeland la telecomanda sus amintita. Afisajul existent pe partea frontala a barei de sunet ne va ajuta sa depistam cu usurinta sursa activa.

Incheiem aceasta scurta recenzie prin a va prezenta cele mai importante avantaj ale barei de sunet Samsung J470:

– Bluetooth incorporat, lucru care o transforma intr-un device 4.1 compatibil cu ceea ce mai avem prin casa, indiferent ca vorbim despre tableta, smartphone sau PC;

– un soundbar subtire (66.5 x 59.5 x 957.5 mm) care nu necesita foarte mult spatiu de montare; in aceeasi nota se inscrie si greutatea sa (doar 9.9 kg);

– Samsung a pus mare pret pe conectivitate, aspect extrem de important intr-o lume ce abunda in produse electronice.

Soundbar-Samsung-J470

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo