Samsung dezvaluie PM1633a cel mai mare hard disk din lume

User Rating: Be the first one!

Asa cum desktop-urile au nevoie de componente din ce in ce mai optimizate pentru a le transforma in masinarii ce pot tine pasul cu tehnologia de ultima generatie, formatele de imagine si fisiere video cu dimensiuni impresionante, iara cum si hard disk-urile sufera transformari majore in ultima perioada.

Samsung lucreaza de ceva timp la o gama noua de harduri cu dimensiuni foarte reduse si foarte rapide ce urmeaza sa apara si la noi pe piata si va fi de un real folos celor pasionati de fotografie si videografie.
PM1633a, asa cum este numit in prezent, ar putea fi numit fara probleme SSD, deoarece nu exista parti in miscare in interior, iar cei 16TB sunt frumusel asamblati intr-o forma dreptunghiulara de doar 2.5 inch. Noul proiect a fost dezvaluit pentru prima data la Summit-ul de memorii flash din California si are la baza cipuri flash NAND Samsung – similare cu cele de la Sale Solid-State.

Este prea devreme sa vorbim de preturi si disponibilitate, produsul aflandu-se inca in teste, insa avand in vedere rapiditatea cu care se intampla lucruri in lumea gigantilor producatori de tehnologie, nu ne ramane nimic altceva de facut in afara faptului sa visam si sa asteptam momentul lansarii oficiale.

 

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo