Hota Heinner HTCH-440FS

User Rating: Be the first one!

Hota incorporabila de tip telescopic este ideala pentru cei ce isi doresc amenajarea unei bucatarii moderne, atragatoare din punct de vedere al designului, utila in momentul in care o pornesti si nu in ultimul rand un produs ce vine la un pret foarte bun si accesibil in comparatie cu alte modele similare din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, insa produse de branduri ceva mai renumite. Vezi aici lista acelor produse similare.

Design si constructie

Heinner HTCH-440FS asa cum bine se poate observa, este o hota cu un design obisnuit, similar, subtire de culoare gri-inox. Designul este unul modern cu tendinte minimaliste avand panoul de control ascuns sub partea telescopica, lucru ce ii confera o eleganta sporita.

Detalii tehnice Heinner HTCH-440FS

Hota este prevazuta cu 2 motoare capabile sa absoarba un volum de 330mc/h si doua becuri de 40W suficiente sa iti ofere un confort optim de iluminare in zona de interes (plita sau aragaz). In total are un consum de energie electrica anuala de numai 167Kw.
O alta caracterisitica foarte importanta din punctul nostru de vedere ar fi sitele ce sunt construite din aluminiu, material ce se potriveste foarte bine cu inoxul utilizat in partea frontala, usor de demontat si de curatat.
Montajul este unul simplu, datorita schemei inclusa in pachet, iar dimensiunile corpului de mobilier de bucatarie sunt cele standard, nefiind necesar constructia unui corp dedicat.
Dimensiunile acestui produs sunt 17.6 x 60 x 48 cm (lxLxA).

PRO:

 • are poate cel mai bun raport pret calitate in acest moment;
 • constructie solida;
 • design modern;
 • 2 motoare de 100w;
 • panou de comanda ascuns.

CONTRA:

 • destul de zgomotoasa – insa nu trebuie sa uitam ca aceasta are 2 motoare;
 • consum de energie un pic peste media produselor de pe piata.

Concluzii finale

Un produs pe care il recomandam acelor persoane ce isi doresc un produs la o calitate foarte buna si nu doresc sa plateasca foarte mult pe brandul producator. Pana la urma este o hota si lucrul cel mai important este sa traga cat mai bine, iar acest produs face acest lucru chiar foarte bine.

8.2 Total Score
SCOR TOTAL

Nota generala obtinuta de Hota Heinner HTCH-440FS

Calitate / Pret
9
Performanta
7.5
Design
8
User Rating: Be the first one!
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo