Fuziunea anului: F64 vinde produse foto-video prin Emag

User Rating: Be the first one!

Poate una dintre cele mai neasteptate miscari pe piata foto – video, F64 Studio cel mai mare magazin dedicat foto-video si cu o gama foarte larga de accesorii in acest domeniu isi largeste orizontul de clienti printr-o colaborare cu cel mai mare magazin online din Romania, si anume Emag, prin programul Marketplace. De ce au ales aceasta strategie cei de la F64? Inca nu avem un punct de vedere oficial, asa ca suntem liberi la presupuneri, probabil ca au studiat foarte bine aceasta posibilitate si au ajuns la concluzia ca nu ar strica o crestere a vanzarilor in mediul online, chiar daca clientii nu vor fi ai lor ci ai Emagului.

Un alt avantaj ar fi ca se vor face si mai mult cunoscuti, sa iasa in evidenta cu categorii de produse din gama de Entry, gama Pro ramanand in continuare un segment de nisa si ceva mai greu de vandut online, fara o consultanta foarte buna precum cea oferita de cei de la F64. Emag a avut cateva tentative de acaparare si pentru acest segment in trecut insa toate campaniile din aceea perioada se pare ca nu au intors rezultate pe asteptarile celor de la Emag. Nu au avut succes pentru ca, cerintele erau foarte mari si Emag trebuia sa aplice schimbari majore in ceea ce priveste modul de vanzare a acestor tipuri de produse, necesita o echipa de consultati foarte bine pregatiti, o zona in care sa aibe cat mai multe produse si accesorii expuse, foarte multi bani investiti, etc, lucruri ce erau deja de gasit la cei de la F64 care doar cu asta se ocupa.

Un parteneriat intre cele doua magazine este bine venit de ambele parti, Emag castigand comisioane din produselor celor de la F64 vandute pe site-ul lor, iar F64 castigand expunerea pe un site foarte cunoscut si de maxima incredere la ora actuala in Romania, ceea ce inseamna vanzari mult mai mari.

In cursul zilei de maine 10.09.2015 este posibil sa vedem o campanie pe site-ul Emag prin care acesta vor anunta aceasta colaborare si de ce nu ceva oferte atractive. Curiozitatea noastra este cat de mult va rezista aceasta colaborare sau daca nu cumva aceast pas este primul prin care Emag se aproprie foarte periculos de un magazin foarte mare si cunoscut asa cum este F64. Nu ne ramane decat sa lasam timpul sa ne ofere raspunsuri pentru aceste curiozitati si tot ceea ce ne ramane de facut este sa tragem foloasele acestei colaborari si sa fim cu ochii pe ofertele si modul in care cei de la F64 isi vor vinde produsele pe site-ul Emag.

Tags:

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo