Aparat foto digital Canon IXUS 160, 20MP

User Rating: 5 (1 vote)

In momentul de fata Canon Ixus 160 reprezinta aparatul ideal pentru cei pasionati de fotografie ce isi doresc un aparat bun din punct de vedere al specificatiilor tehnice, la un pret redus, capabil sa imortalizeze cele mai importante momente din viata lor.
Specificatiile tehnice ale acestui model sunt satisfacatoare pana si pentru cei mai pretentiosi amatori, functii importante precum face detection si inteligent auto, rezolutie mare de 20 de MP (poate prea mare in comparatie cu dimensiunea senzorului) si un zoom rezonabil de 16x.

Cu ajutorul procesorului de imagine Digic 4 acest model de aparat compact produs de Canon este o idee mai rapid in procesarea imaginilor in comparatie cu predecesorul iar in combinatie cu modul Smart Auto surprinde cele mai importante momente chiar si in conditii de iluminare scazuta la o calitate buna, utilizatorul neavand nevoie de cunostiite foarte mari in domeniu, tot ce trebuie sa faca este sa apese pe butonul de declansare.

Un alt mod interesant dezvoltat de cei de la Canon este si modul Eco, mod ce este in special conceput pentru calatorii scurte in care nu doriti sa transportati mult echipament (acumulatori, incarcatoare, etc) si este capabil sa reduca consumul de energie din acumulator, asigurandu-va nu numar mai mare de fotografii la un acumulator incarcat complet.

Fimarea HD la 1280 x 720 nu este chiar punctul lui forte insa este foarte important de mentionat ca acest aparat poate filma la o calitate decenta, incat nu este necesar sa transportati un echipament suplimentar pentru inregistrare in cazul in care sunteti multumit cu rezultatele acestuia.

O data achizitionat Canon Ixus 160 te surprinde prin dimensiunile foarte reduse si prim modul intuitiv si usor de utilizare, imagini clare chiar si in conditii de lumina nu foarte buna. Recomandam cu incredere un acumulator in plus in bagaj pentru concedii mai lungi.

Video test si review cu aparatul Canon IXUS 160

Aparat foto digital Canon IXUS 160, 20MP

10 Total Score
SCOR TOTAL

Noata generala obtinuta de Canon Ixus 160

Calitate / Pret
8.5
Performanta
7.5
Design
9
User Rating: 5 (1 vote)
We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo