Top 3 playere auto

User Rating: Be the first one!

Sistemul audio al unei masini este un aspect important al primei impresii. Soferii care sunt pasionati de tot ceea ce tine de domeniul auto si investesc in masina proprie aleg aproape intotdeauna si un sistem audio pe masura.

www.ODAT.ro a realizat topul celor mai bune 3 playere pentru masina, tinand cont de opiniile specialistilor si criterii importante de selectie: performanta, optiuni de playback, compatibilitate cu smartphone-urile si display.

1. Sony MEX GS810

Pe primul loc se afla Sony, cu un player care castiga puncte pe toate domeniile, in mod special pentru versatilitate.

PRO:
Acest player HD Radio de la Sony se numara printre cele mai moderne optiuni de pe piata cu un punctaj excelent in toate categoriile revizuite. Calitatea sunetului este cu mult peste cea a altor playere din aceeasi generatie, iar semnalul radio este digital.

CONTRA:
Din pacate Sony MEX GS810BH are doar 68 RMS watt, dar acest aspect este poate singurul dezavantaj al unui player de altfel excelent.

Concluzie
Sony si-au intrecut performantele anterioare cu acest player care ofera cele mai bune performante din generatia sa, optiune de conectare a smartphone-ului prin bluetooth si numeroase optiuni de playback.

Conectat la un amplificator de 220 de wati, acest player ofera un sunet de inalta fidelitate. Poate fi folosit cu CD-uri, poate fi conectat la flash drive si are sistem bluetooth. Semnalul radio este digital pentru o experienta HD Radio neegalata pana in acest moment de nici un player.

2. Kenwood eXcelon KDC-X99

Pe locul doi in topul celor mai impresionante playere de anul acesta se afla modelul celor de la Kenwood. Kenwood este un nume sinonim cu calitatea in domeniul sistemelor audio.

PRO:
Acest player este dotat cu sistem Drive EQ care ajusteaza setarile audio astfel incat experienta sa fie constanta si excelenta indiferent de conditiile de drum. KDX X-99 are optiune de conectare prin bluetooth la smartphone si tableta, iar optiunile de playback sunt printre cele mai diverse de pe piata, oferind utilizatorului posibilitatea sa aiba parte de o experienta complet personalizata.

CONTRA:
In ceea ce priveste dezavantajele, acest player are o putere maxima de doar 200 de wati.

Concluzie:
Cu 13 benzi ale egalizatorului, Kenwood eXcelon KDC-X998 este playerul care ofera cel mai mult control asupra calitatii si optiunilor de sunet. Ca si modelul de pe primul loc al celor de la Sony, player-ul este dotat cu receiver radio HD, fiind compatibil cu mai toate aplicatiile de internet radio.

3. Pioneer DEH X9600 BHS

Top 3 cele mai bune playere audio din 2015 realizat de www.ODAT.ro se incheie cu un player marca Pioneer. Ca si celelalte doua marci din top, Pioneer este un brand sinonim cu performanta pentru sistemele auto.

PRO:
Semnalul digital al receiver-ului HD Radio inseamna un sunet de cea mai inalta calitate. Optiunile de playback, ceva mai sarace decat cele ale player-ului de la Kenwood, sunt totusi indeajuns de complexe pentru ca fiecare sofer sa aiba parte exact de experienta dorita.

CONTRA:
Ca un dezavantaj minor, porturile USB sunt pozitionate in zona din spate, fiind dificil de accesat.

Concluzie:
Desi nu se ridica intocmai la nivelul de performanta al primelor doua playere din top, Pioneer nu cade nici prea departe in urma acestora. Seria DEH este recunoscuta pentru claritatea impresionanta a sunetului. Puterea maxima a acestui model este de 200 wati, iar puterea continua 88 RMS watt.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   inTesTe.ro
   Logo